0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu kıytırıktan kampanyaya bile 1300 kişimi katılmış?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşu kıytırıktan kampanyaya bile 1300 kişimi katılmış?Kazananları öğrenebileceğim bir yer var mı acaba ?
carrefour hiç katılamadığım bir kampanya her gittiğimde kavga ettiğim ve şifreleri kendi personellerine dağıtıp katılan bir foça şubesi sürekli şikayet etmeme rağmen sonuca ulaşamadım artık carrefour çekilişine katılmıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincarrefour hiç katılamadığım bir kampanya her gittiğimde kavga ettiğim ve şifreleri kendi personellerine dağıtıp katılan bir foça şubesi sürekli şikayet etmeme rağmen sonuca ulaşamadım artık carrefour çekilişine katılmıyorumAnkara'da Carrefour'a gittim kart yok dediler. Müşteri hizmetlerini aradım mağazayı arayın dediler. Mağazayı aradım bir bey çıktı yetkliydi sanırım o oradakilere sordu. Kız hala yok diyor adamda varsada senin haberin yoktur iyi bak oralara müşterilere neden dağıtmıyorsunuz dedi.Mağazada yok denilen kart birden oldu !!! Yetkili ben size ayırıyorum dedi. Mağazaya gittim iki saat bulamadılar kartı. Kız dolabı bir açtı elinde tomarla şifreli kart vardı !!!
katılım 1300 cıvarında