Gönderen Konu: kozmetik çekilişi 1 mart son  (Okunma sayısı 664 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turkspice

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • kampanyacı olmak zor zenaaaat miirriiimm
kozmetik çekilişi 1 mart son
« : 23 Şubat 2017, 21:33:17 »

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ÇEKİLİŞ BAŞLADI !! Merhaba arkadaşlar , 500 takipçi olmanın heyecanı ile ben de çekiliş açıyorum. Barbie hariç resimdeki herşeyi göndereceğim. Katılım şartları aşağıdadır;
* Beni @melikeatcigul ve @fitnesscapt profilini takip etmek (çekiliş sonrası takibi bırakanlar diğer çekilişlere alınmayacak ve engellenecek.
*Yoruma 3 arkadaşınızı etiketlemek, sahte hesap veya tanımadığı kişileri etiketleyenler çekilişe yazılmayacaktır. Her bir yorumda 3 kişi eklemeniz size ekstra hak sağlar (istediğiniz kadar)
* Vee son olarak 20 gün sonra çekilişle kazananı açıklayacağım ve kargosu benden hediyelerini göndereceğim. HERKES KATILABİLİR. Kazananı etiketleyeceğim.
* Çekiliş uluslararasıdır. #cekilis #çekiliş #giveaway #kimister #celisivakti #çekilişvakti #ufakhediyelerim #kozmetikçekilişi #kozmetikcekilisi #makyajçekilişi #makyajcekilisi #hediye #hediyezamani #cekiliszamani #çekilişzamanı #sevgililergunu #sevgililergunuhediyesi #sevgililergunuhediyeleri #gift #whowants #wishlist #pinkygifts #mygifts

ATTENTION PLEASE, giveaway is up ! internationally open. postage is free. Just follow me , @melikeatcigul and @fitnesscapt profiles , comment that you join and tag 3 friends in your each comment , and each comment will be 1 right. Appx. 20 days leadtime. Pls call out your friends. Everyone can join. Winner will be tagged. Doll is not included to gifts.