Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin3 gün boyunca kızlarımla benim H&M Kids Challenge hikayemizi takip ettiniz. Ben Kızlarım için harika @hm kıyafetler seçtim, onlar benim için seçti. Şimdi sıra sizde.
Size 250 TL değerinde H&M Hediye kart hediye edebilmem ve bu alışveriş turuna katılmanız için yapmanız gerekenler çok basit.
-------------------------------
💜 Çocuğunuzla çekmiş olduğunuz fotoğrafı;
#HMKIDS @HM @hassasanne ekleyerek kendi instagram hesabınızda paylaşın. BUNU YAPMAZSANIZ KATILAMIYORSUNUZ 💜@hassasanne Hesabını takip edin
💜 Bu paylaşımın altına KATILDIM yazın ve bu fırsatı haber vermek istediğiniz 1 arkadaşınızı etiketleyin. Hesabınızda paylaştığınız her böyle fotoğraf için bu paylaşımın altına katıldım yazıp 1 arkadaşınızı etiketleyin lütfen. 👉🏻Kıyafetleriniz farklı bir marka da olsa bu hediye için katılabilirsiniz. 👉🏻Çocuğunuzla birlikte çekip paylaştığınız her kare için yeni bir hak kazanabilirsiniz. 13 Şubat'ta kazananı açıklıyorum. Kazanan rastgele seçilecektir. Instagramda geçerlidir. Bu kişisel bir hediyedir Hassas Anne ile ilgisi yoktur. 1 adet hediye Kartı hediye ediyorum. Hediye Kartı para ile değiştirilemez. Hesabınızın herkese açık olması gerekmektedir.
İyi şanslar.
Şimdi sıra sizde.