Gönderen Konu: Anneyiz.Biz sitesindeki usulsüzlüklerin düzelmesi için yorumlarınızı bekliyorum.  (Okunma sayısı 2199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mesepalamudu

• Deneyimli Kampanyacı
Arkadaşlar ben Anneyiz.biz sitesinin22 -29 kasım tarih aralığında düzenlediği yarışmaya katılıp, 1.olarak “Arzum sterilizatör “ kazanmıştım.1-6 aralık haftasında düzenlenen yarışmaya da ablam katıldı ama ne hikmetse onun tarifleri hiç yayınlanmadı.Böyle olunca Yarışmada kurallar olarak “1.olan kişi 2 hafta üst üste 1.olamaz diye” bir yazı bulunmadığı için ablam için  "Arzum bebbe multirobot"u hediye olarak verdiği yarışmasına kendi adımla katılım yaptım ve 987 tarifle birinci oldum.Son GÜN siteye " 2 hafta üstüste aynı kişi birinci olması durumunda bile hediye kazanma hakkına sahip değildir. "bu şekilde bir yazı ekleyerek hediyeyi 2.olan arkadaşa verdiler.
Benim 2 hafta harcağım emek boşuna gitti.Biliyorsunuz ki atılan maillere de hiçbir şekilde cevap vermiyorlar.Bu ilgisizliklerinden dolayı kendilerini kınıyorum.Tarifleri yayınlamalarındaki kriter nedir anlamadım.
Ama MAdem böyle bir kural var dı daha önce bunu belirtmeleri gerekmezmiydi???Şikayet var'a bu konuda bir şikayetimi bildirdim.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
link adresinden şikayetimi okuyabilirsiniz.Anneyiz biz sitesinin bu yarışmasından dolayı mağdur olan arkadaşların bu şikayete yorum yazmalarını rica ediyorum.Ki anneyiz biz sistemini düzenlesin.İnsanlar boşuna emek vermesin...
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2009, 12:23:16 Gönderen: mesepalamudu »

Çevrimdışı Caspian

• Acemi Kampanyacı
  • **
bilgisayarın başında oturup o emeği harcamışsın umarım emeğin ziyan olmaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
telefon açmayınca ilgilenmiyolar taciz edene kadar ara bence. benimde tarifimi geç yayınladıkları için madur olmuştum 2 ay sonra özür dileyerek gönderdiler :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
bende 500 den fazla gonderdım emek harcadım  toplasam 150 anca yayınladılar mail attım cevapta vermediler
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2009, 00:27:04 Gönderen: kirnak58 »