Gönderen Konu: metro tüm liste  (Okunma sayısı 3253 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı varan51

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: metro tüm liste
« Yanıtla #10 : 30 Ocak 2017, 20:59:38 »
Bir o kadar daha çekseler gene bize çıkmaz :( .    Ş. ligi nasıl çıktı hayret.

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 30 Ocak 2017, 21:15:14 »
Chippin sonuçları belli mi

Çevrimdışı scr4m

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #12 : 30 Ocak 2017, 23:01:12 »
Arkadaşlar bu kampanya,kampanyacılığın bittiğinin resmi kanıtıdır.Şoyleki ben kampanyalar sonuçlanınca kendimce kar-zarar oranı çıkarırım bu kampanyaya katışmak karlı mıydı?Sayısal verilerle konuşalım.Hediyeler 1 bmw 3.20(140.000 tl) ve 90 adet huawei g8(1200 tl) kampanya urunu ise 75kr ve 1 tl fiyatlarıyla iki opsiyon biz sürekli ucuz olanı aldıgımızı varsayarak hesaplıycaz.Katılım sayısına bakıyoruz 1milyon katılım gerçekleşmiş.1.000.000/(90 asil+10 yedek huawei g8(1200 tl) )=10.000 yani tek katılımla 1/10.000 şansımız oluyor.Demek ki teorik olarak %100 kazabilmemiz için 10.000 katılım yapmalıyız buda bize 10.000x0.75 tl=7500 tl'ye mal olacak.7500 tl harcayarak 1 huaeei g8(1200 tl) kazanıyorum arabayada 1/100 şans elde ediyorum.Bu şekilde hiçbir karım olmuyor 6300 tl zarara giriyorum sadece 1/100 araba şansına sahip oluyorum o da çok düşük bir ihtimal ideal bir kampanyada en fazla katılım butçesi urunun 2 katı olmalı o bile çok fazla ki son zamanlarda buna şukreder duruma geldik bu haliyle safi zarar oldu.10.000 şifreyi girmek için verilen uğraşı hiç saymıyorum.Bu arada ekşemek isterim biliyorsunuz nescafe çekilişi başladı.Bu çekilişteki katılımı görünce nescafenin 8 milyon olan geçen yıl ki katılımı bu sene 12-13 milyonlarda bekliyorum katılımınızı ona göre yapın.Artık tamamen piyango oldu.
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2017, 23:07:26 Gönderen: scr4m »

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #13 : 31 Ocak 2017, 13:45:31 »
Coklu 5 li paketlerde adedi 50 kurusa geliyordu. Eminim toptan alarak tanesini 30-35 kuruslara indiren arkadaslar olmustur.

Bir cekilise yatirim yaparken eski rakamlara mutlaka bakin. TV de olmasa Google reklamlari, Youtube reklamlari ile cekilislerin reklami donuyor. Herkeste var 1 bilgisayar, 1 akilli telefon. Iddaa yapan artik bu cekilislere de bakiyor. AVM cekilisi olsa eskiden bana cikmaz deyip kimse kayit yapmazdı. Simdi Neomarin Pendik'te haftaici mesai saatlerinde bile cekilis kayit sirasinda kuyruk oluyor. Insanlar da bilinclendi.
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2017, 13:51:06 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimiçi enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2017, 13:50:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Coklu 5 li paketlerde adedi 50 kurusa geliyordu. Eminim toptan alarak tanesini 30-35 kuruslara indiren arkadaslar olmustur.
ben migrostan 5li paketi 2.95den aldım
o kadar ucuza Rami'den veya Bayrampaşa toptancı halinden mi alabilirdim acaba?
cidden sonraki yarışmalar için daha ekonomik yollar bulmak lazım

Çevrimdışı scr4m

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 31 Ocak 2017, 14:49:49 »
5'li Paketleri hiçbir yerde 3 tl altına gormedim.Dediğiniz gibi toptan alımlarda indirim yaptırılabilir ama 30-35 kr'lar çok zor sanıyorum.Ayrıca dediğiniz gibi insanlar eskiden çekilişten bana mı çıkacak diyordu katılım yapmıyordu şimdi meraklısı o kadar çok arttı ki herkes çekiliş peşinde koşuyor bunda en çok etkili olan magnum,nescafe ve Avm çekilişleri sanırım öyle bir reklam ve pazarlama ağları var ki insanları bilinçlendirdiler.Bir kampanyaya katılırken önceki katılım sayıları, paket üzerinde görsel var mı,tv reklamı var mı,nette ne kadar reklamı donuyor araştırmak gerekiyor.Mesela bu yılın başında dimes go çekilişi vardı 1 fiat 500,bianci bisiklet 50 tane,150-200 tl değerinde 500 adet kulaklık hediyesi vardı reklamı donmedi,urun üzerinde çekiliş gorseli bile yoktu katılım kaç oldu dersiniz 50.000 o kadar karlı bir çekiliştiki keşke 1000 katılım yapsaymışım 10 kulaklık 1 bisiklet garantiydi arabaya 1/50 şansda harika

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2017, 15:04:35 »

Bir cekilise yatirim yaparken eski rakamlara mutlaka bakin. TV de olmasa Google reklamlari, Youtube reklamlari ile cekilislerin reklami donuyor. Herkeste var 1 bilgisayar, 1 akilli telefon. Iddaa yapan artik bu cekilislere de bakiyor. AVM cekilisi olsa eskiden bana cikmaz deyip kimse kayit yapmazdı. Simdi Neomarin Pendik'te haftaici mesai saatlerinde bile cekilis kayit sirasinda kuyruk oluyor. Insanlar da bilinclendi.
Migros toptan fiyatına inmişti.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 31 Ocak 2017, 21:01:55 »
Yanliz bilmeniz gereken bisey var arkadaaslar ben 2008 senesinde araba kazanip almaya gittigimde ulkerdeki arkadaslara  sordugumda kâr mi zararmi diye hediye olarak verilen araclar ve urunler tamamen reklam amacliymiymis yani reklam karsliginda ulkere ucretsiz veriyolarmis ulker sadece kendinee dusen vergi payi oduyoo o kadar...
;)

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 31 Ocak 2017, 21:17:32 »
Yanliz bilmeniz gereken bisey var arkadaaslar ben 2008 senesinde araba kazanip almaya gittigimde ulkerdeki arkadaslara  sordugumda kâr mi zararmi diye hediye olarak verilen araclar ve urunler tamamen reklam amacliymiymis yani reklam karsliginda ulkere ucretsiz veriyolarmis ulker sadece kendinee dusen vergi payi oduyoo o kadar...

o zamanlar öyleydi.şimdi sanmıyorum.mesela ülker askeriyeye araba hediye eder.o sene ülkerin ürünleri satılır. eti hiç satılmaz askeriyede. bir sene panda dondurma araba hediye eder.panda satılır askeriyede magnum hiç gelmez. markalar farklı olabilir örnekleme yaptım.

dediğin gibi 1 araba reklam payına verilebilir metroda ama 3 araba felan lays gibi kampanyalarda sanmıyorum.  mesela magnum o milyonluk arabayı reklam amaçlı vereceklerini sanmıyorum.magnum ödüyordur parasını
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2017, 21:49:45 »
Koskoca Yıldız Holding arkadaşlar, şirkette üst orta düzey yöneticilere her 2 yılda 1 100-150 araba satın alsa yada kiralasa Borusan da Kosifler de hediye edebilir elbette.

Olmuyor desek yalan, dillendirmekte hata olur belki ama neticede devlet kaynakları belli. Öyle kafana göre içerde de 5-10 yerden onay almadan ödenek, kaynak alamazsın. Denetleme yapan kamu memurlarının şantiyelere gidip gelmesi için gereken araçları da mütahhitler tedarik etmek zorunda. Kamuyla çalışmak zordur. Tabi bu parantez içi bir konu. Satış satınalmada hep olan konular.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.