Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinNedir?
Birbirinden iddialı iki uygulamamız Getir ve BiTaksi için UI & UX dizaynları, reklam kampanyaları, sosyal medya içerik tasarımları ve daha fazlasını yapıyor olsaydın nasıl yapardın? Biz de bunu merak ediyoruz ve seni tasarım yarışmamıza davet ediyoruz.
İster az deneyimli ol ister ben bu işe yıllarımı verdim diyenlerden ol, fark etmez. Kreatif, teknolojiye meraklı, yenilikçi, yetenekli, İngilizce ile arası iyi olan, kendine güvenen tüm tasarımcıları Getir-BiTaksi Tasarım Yarışması’na bekliyoruz. Al bilgisayarını gel Etiler’deki ofisimizde bizimle 2 gün geçir.
2 gün boyunca sürecek olan yarışmada farklı zaman dilimlerinde bitirmeni isteyeceğimiz farklı brief’lerin olacak. Katılımcı olabilmen için en az Photoshop ve Illustrator; UX- UI başlığı için katılımcı olacaksan bu programlara ek olarak Sketch programını da bilmen kriterlerimiz.
Eğer daha önce Getir ve BiTaksi nasıl çalışır, neler yapar bilmiyorsan fikir sahibi olmanda fayda var diyerek sana tüyomuzu verelim. Yarışmaya katılımın bireysel olduğunu da ekleyelim.
Ben yaratıcıyım, sosyalim, sabırlıyım, hızlıyım, enerjim yüksek, çoklu görevler bana vız gelir, yeniliklere aşığım, teknoloji kurduyum diyorsan gel ve göster kendini.
Neden bu etkinlik düzenleniyor?
Getir ve BiTaksi uygulamalarımız için tasarım alanında çalışabileceğimiz yetenekli insanlarla tanışmak, kimyasına inandığımız insanları ekibimize katmak istiyoruz.
Ne yapacağız?
Sana farklı projeler vereceğiz. Bunların kimisi uzun sürede yapılacak, kimisini hızlı yapman gerekecek. Programı inceleyerek daha fazla fikir sahibi olabilirsin.
Ödüller neler?
1.’ye 5.000 TL, 2.’ye 3.000 TL, 3.’ye 2.000 TL’lik hediye çekleri verilecek.
Yarışmaya kimler başvurabilir?
Tasarımına güvenen, eğitim düzeyi fark etmeksizin, iş tecrübesi olan veya olmayan, İngilizce’ye hâkim herkes başvurabilir.
Başvurmanın son tarihi ne zamandır?
31 Ocak
Başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?
2 Şubat
Neden başvurmam gerekiyor?
Katılım sınırlı olduğu için başvurunu hızlıca yapmanı öneririz.
Kazananlara iş teklifi yapılacak mı?
İlk üçe girene iş teklif garantisi yok, ancak ekibimize katmak istediğimiz bir yeteneksen kazanmasan bile iş teklifi yapabiliriz.
Kazanmasam ne oluyor?
Yukarıda yazdığımız gibi, ekibimize dahil etmek istediğimiz bir yeteneksen bizimle çalışma fırsatın olabilir, neden olmasın?
Kaç kişiye iş teklifi yapılacak?
Böyle bir sınırlamamız yok.
Bilgisayar getirmem gerekiyor mu?
Kesinlikle evet. Katılımcılar kendi çalışacakları makinalarını getirmek zorundadır, her hangi bir bilgisayar tahsisi yapılmayacaktır.
Kullanacağın tasarım programlarının bilgisayarında olması gerekiyor. Eğer yoksa birkaç günlüğüne indirebileceğin ücretsiz sürümlerden faydalanabilirsin.
Jüri kimden oluşacak?
Tasarım dünyasından ve şirket yöneticilerimizden oluşan 9 kişilik bir jüri değerlendirme yapacak.
Jüri neye göre seçim yapacak?
Yapacağın 3 brief, 100 üzerinden puanlandırılacaktır. Yapılan 3 işin en iyi 2’si değerlendirmeye alınarak ilk üç belirlenecek.