Gönderen Konu: durumu iyi olmayan aileye yardım !!!!  (Okunma sayısı 2702 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: durumu iyi olmayan aileye yardım !!!!
« Yanıtla #10 : 16 Ocak 2017, 19:36:00 »
size bişey diyeyım mı, bir verıyorum karşılığını bin alıyorum...doğru cıddı bır rahatsızlıgım var ama buna sahıp olanın extrem problemleri oluyor ve o ben de yok... gönüllü bağışcısıyım Darüşşafaka'nın mesela...bılerek yazıyorum...hedıye edın, alın, yardım edın karşılığını alırsınız... çay tamam Armağan, un mamülleri satan bir velim var o ise yarın bakacak un da yollarız...herkese ıyı aksamlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 16 Ocak 2017, 22:45:17 »
Bende ufak bir erzak kutusu hazırlıyorum o halde😍Pirinç, bulgur, mercimek, toz şeker vs. Bundan 2 yıl önce benim oğlumu sizler giydirdiniz ki bu yıl doğum gününde de montu ve ayakkabısı geldi enavci'dan, Allah razı olsun 🙏🏼💙
O günden sonra kimin yardıma ihtiyacı varsa elimden geldiğince yapmaya çalıştım. yardımlaşmak çok güzel sen verdikçe fazlası sana geri geliyo hemde çok hızlı bi şekilde❤ oğlumun ilk zıbın takımını alan balca'nın da dediği gibi "bir verip bin almak" çok şükür 🙏🏼💜

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2017, 23:10:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bende ufak bir erzak kutusu hazırlıyorum o halde😍Pirinç, bulgur, mercimek, toz şeker vs. Bundan 2 yıl önce benim oğlumu sizler giydirdiniz ki bu yıl doğum gününde de montu ve ayakkabısı geldi enavci'dan, Allah razı olsun 🙏🏼💙
O günden sonra kimin yardıma ihtiyacı varsa elimden geldiğince yapmaya çalıştım. yardımlaşmak çok güzel sen verdikçe fazlası sana geri geliyo hemde çok hızlı bi şekilde❤ oğlumun ilk zıbın takımını alan balca'nın da dediği gibi "bir verip bin almak" çok şükür 🙏🏼💜

bu ilaçlar ağlatıyor ama...  :'(

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #13 : 17 Ocak 2017, 18:54:30 »
Armağan kanka,okul Polatlı köylerine yardım ediyormuş ama biz arkadaşlarla alacağız... yalnız şimdi değil biz halen maaş almadık...

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 17 Ocak 2017, 19:19:45 »
Armağan kanka,okul Polatlı köylerine yardım ediyormuş ama biz arkadaşlarla alacağız... yalnız şimdi değil biz halen maaş almadık...
kanka hiç acelesi yok kendinizi zora sokmayın Allah razı olsun şimdi bir sürü kişi gönderiyo saolsunalr