Banada Pepsi'den 6 aylık tıvıbu aboneliği çıktı Nasıl kullanacagım tıvıbu kutusu falan yok
ben listede yokum ama liste yarım çıkmış.yokumdur heralde

kazananlara tebrikler
Şaka gibi yaa layste maç gezi programı kazananlar hep erkek

resmen cinsiyet ayrımcılığı yapmışlar
Pepsi 140 bin katılım, Lays 25 bin katılım yanlış görmediysem. Listeler çarşaf gibi, şu listede bile yokum derken bir de baktım katılımlara. Kazananları tebrik ediyorum.
Pepsi 140 bin katılım, Lays 25 bin katılım yanlış görmediysem. Listeler çarşaf gibi, şu listede bile yokum derken bir de baktım katılımlara. Kazananları tebrik ediyorum.
diyelimki hiç listeye bakmadık.adımız listede var.kazandığımız mesaj yoluyla geliyormu yada arıyorlarmı.
diyelimki hiç listeye bakmadık.adımız listede var.kazandığımız mesaj yoluyla geliyormu yada arıyorlarmı.
mucize tanıtımı aradım PTT kargo ile tebligat yollamışlar
yani fark etmeseni bile eve belgeler gelince haberiniz olmuş oluyor 
kazananları kutlarım
emekleri boşa çıkartmayan bir kampanya daha oldu
bende ondan çekiniyorum işte. ptt kargo bazen geç getiriyor. bazen kayboluyor.son başvuru süresi kısa olunca risk teşkil ediyor
mucize tanıtımı aradım PTT kargo ile tebligat yollamışlar
yani fark etmeseni bile eve belgeler gelince haberiniz olmuş oluyor 
kazananları kutlarım
emekleri boşa çıkartmayan bir kampanya daha oldu
bende ondan çekiniyorum işte. ptt kargo bazen geç getiriyor. bazen kayboluyor.son başvuru süresi kısa olunca risk teşkil ediyor
Ajansı arayip hemen sorgulat kazanmışsan mail yollamasını rica et hemen kargola. Migrostan kazanmıstım belge gelmedi mail yolladılar yolladım kargoyla evrakları
listeler çok karışık sitesinde falan yok mu sonuçlar, cntlf ile bakabileceğimiz ..
İşinize gelmeyen yorumunsiliyorsunuz bu kadar yüzsüzsünüz kabul edin bizler hakkında konuşuyorsunuz
Sizin hakkınızda konuşulmuyordurda bu aralar konu çalan hiç konu paylaşmayan sürekli problem çıkarmaya çalışan karaktersizler hakkında konuşulduğu doğrudur. Onlar içinde önlem almaya çalışıyoruz inşallah sorunlarımızı aşacağız.