Gönderen Konu: Tofita/Bunun Burada Ne İşi Var/ 22 Şubat  (Okunma sayısı 13066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tofita/Bunun Burada Ne İşi Var/ 22 Şubat
« Yanıtla #50 : 15 Ocak 2010, 17:06:38 »
resim onaylanmıyo 3 gündür :@
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #51 : 15 Ocak 2010, 17:13:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ben Fotoyu koydum 5 dakika sonra onaylandı ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 15 Ocak 2010, 17:15:17 »

Ben Fotoyu koydum 5 dakika sonra onaylandı ;D
yuh ya atmadığım mail kalmadı aradım 2 kere artık firmaya denecek tek şey kalıyor ş....
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 15 Ocak 2010, 17:44:52 »
bende 3 gündür atıyorum ama geri dönüş olmuyor  :-[

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #54 : 15 Ocak 2010, 18:39:23 »
ben biraz önce aradım firmayı gerekenleri söledim 2. dönem sonuclarınıda sordum pazartesiye sarkmıs cunku hala detaylı inceleme yapmamıslar sanırım kişi kişi baz alınıyor incelemede. ayrıda 3. dönem için hile konusunu hatırlattım ve dedimki lutfen yarısma sonuna değil gün içinde yapınız cunku bu insanlar sizin yarısma sonunda yaptığınıza güvenerek gun gectikce dozu artırıyorlar sanırım pazartesi gunu bu dönemin de gercek oylarını görücez ben arayıp gerekli hatırlatmayı yapıcam zaten :) yine tek istediğim gercekten hilesiz ve hakeden kazansın benim kazanıp kazanmamam değil sorun en azından bu sefer bu donemde hile kazanmasın onun içinde elimden geleni yapıcam  ;)

Çevrimdışı jajaja1

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #55 : 16 Ocak 2010, 01:03:51 »
yalnız hilesiz filan diyorsunda buraya referans linki verip oy istemek yarışma kurallarında illegal geçiyor. bir üyenin oy sayısını azaltmışlardı forumdan destek isteyince.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 16 Ocak 2010, 12:03:42 »
üye olanlara istedikleri şekilde kullanabilecekleri oy kullanma hakkı verilmiyor mu, ne şekilde kullandığım kimi ilgilendirir ki böyle bir puan düşürme olayına giriyorlar bunu anlamış değilim. kaç yarışmadır burada kaç arkadaşımızın başına geldi bu durum. bu kadar önem veriyolarsa gerçekten beğenilenin ve kurallara uygun olanın kazanmasına, önce kurallara uygun olarak internetten alınan ve oraya yüklenen video ve fotoğrafları kabul etmesinler, onları yarıştırmasınlar, çünkü kurallarda belirtiliyor eklenen içerik sizin olmalı diye ve yarışma sonucunu da oylamaya göre değil juri ile belirlesinler. bu şekilde oylara müdahale etmeleri adaletli değil.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #57 : 16 Ocak 2010, 12:12:38 »
şuana kadar hilesiz bir oylamalı yarışma olmadı bunda da hileler döndü ne yazıkki kaç defa ajansla görüşmeme ragmen hileli oylarla oynama yapılmadı adımı soyadımı da söledikten sonra bi baktım benim en az 100  gerçek oyum gitti forumdan çogu arkadaşımızın destegi var bilien bilir msjlarda kayıtlı iletilerimde eger bu dönem iyice inceleme yapılmaz ise hile ile alınabilecek bir yarışma diyorum. >:( >:(

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #58 : 16 Ocak 2010, 13:07:20 »
yalnız hilesiz filan diyorsunda buraya referans linki verip oy istemek yarışma kurallarında illegal geçiyor. bir üyenin oy sayısını azaltmışlardı forumdan destek isteyince.
onuda sordum jajaja herhangi birşey söylenmedi biz karısamyız denildi ikincisi begenip oy vermek yada vermemek uyenin kendi elinde kimse kimseyi zorlamıyor illa bana oy ver diyerek  sanırım hile yapıyorsun ki yazılanlar seni rahatsız etmiş  ;)
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2010, 13:09:00 Gönderen: emk87 »

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 16 Ocak 2010, 13:07:30 »
ben bir kez mesaj attım netten alınan fotolar var neden yarışmalarına izin veriliyor diye :)
üyeliğimi sildiler giriş yapamadım  başka maille üye oldum ...
eleştiriye yada doğru söze tahammülleri yok ...
sizin oylarınızın silinmesini yadırgamadım bu yüzden yarışan arkadaşlara sabır ve bol şans :)
...