0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 yada 5 katılım yaptık sanırım. Mümkün olduğunca serpiştirerek katıldık, hayırlısı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 yada 5 katılım yaptık sanırım. Mümkün olduğunca serpiştirerek katıldık, hayırlısı.her sene 50 000 i deviriyor kısmet tabi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 yada 5 katılım yaptık sanırım. Mümkün olduğunca serpiştirerek katıldık, hayırlısı.her sene 50 000 i deviriyor kısmet tabi.Gelenekselleşmesi güzel, nasılsa tüketiyoruz raf ömrü de var. ÇAYKUR ulusal çekiliş yapmıştı yıllar önce yanılmıyorsam 7 milyon katılım olunca Doğuş Migros yılbaşı çekilişi 50 bin katılım yine iyi bence. ÇAYKUR o zamana kadar ki Magnum ve Nescafe yi bile sollayıp rekor katılım yapmıştı. Tabii o zaman Çay ocaklarına , kahvelere de kupon verilince yüksek katılımı onlara bağlamıştık.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 yada 5 katılım yaptık sanırım. Mümkün olduğunca serpiştirerek katıldık, hayırlısı.her sene 50 000 i deviriyor kısmet tabi.Gelenekselleşmesi güzel, nasılsa tüketiyoruz raf ömrü de var. ÇAYKUR ulusal çekiliş yapmıştı yıllar önce yanılmıyorsam 7 milyon katılım olunca Doğuş Migros yılbaşı çekilişi 50 bin katılım yine iyi bence. ÇAYKUR o zamana kadar ki Magnum ve Nescafe yi bile sollayıp rekor katılım yapmıştı. Tabii o zaman Çay ocaklarına , kahvelere de kupon verilince yüksek katılımı onlara bağlamıştık.Çay değil direk kupon satışı vardı maalesef.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin50 bini rahat geçer çekiliş.Şeker hediyeli olanı spotçular çekiyor.Dün bende aldım ama zor.ben küp şeker kullanmadığım için çay hediyeli olan bi paketi vardı, onu bulup aldım.. üstüne de bir paket patos rolls ekleyip katılmış oldum..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
50 bini rahat geçer çekiliş.Şeker hediyeli olanı spotçular çekiyor.Dün bende aldım ama zor.