Gönderen Konu: Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası  (Okunma sayısı 1207 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası
« : 14 Aralık 2016, 22:19:56 »
Yeni yılda 4,5G hızında internetin keyfini doyasına çıkar diye paketine ek ücretsiz 2GB internet seni bekliyor. Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası’yla Selfyliler internetin keyfini sürüyor.

Kampanya 13 Aralık 2016 - 15 Ocak 2017 tarihleri arasında geçerli.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Ynt: Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası
« Yanıtla #1 : 14 Aralık 2016, 22:24:39 »

Kampanya 13 Aralık 2016 - 15 Ocak 2017 tarihleri arasında geçerli.
    Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası’ndan yeni hat aktivasyonu veya numara taşıma yolu ile Gel Dene 1GB, Gel Dene 3GB, Gel Dene 5GB, Süper 750 3GB,  Prime 10GB, Prime 15GB, Prime Ekstra, Prime Maksi, Prime Mini, Prime Midi, Prime O SES Türkiye, O SES Türkiye, Ultra 12GB, Ultra 10GB, Ultra 8GB Tarifeleri, Tivibulu Cep Tarifesi 4GB, Tivibulu Cep 6GB Tarifesi,  Fenercell Hediye, GSMobile Hediye, Konyasporcell Hediye tarifelerine geçiş yapan faturalı müşterilerimiz faydalanabiliyor. Belirtilen koşulları sağlayan müşterilere kampanya kapsamında 6 fatura dönemi boyunca yurtiçi aylık ek 2GB ücretsiz ek internet hakkı sunuluyor.
    Kampanyadan faydalanmak için EKLE 2GB yazıp 5555’e göndermen veya müşteri hizmetlerini arayarak kampanyaya kayıt olman gerekiyor.
    Ek 2 GB internet hakkının geçerlilik süresi bir fatura dönemidir, bu süre içerisinde kullanılmayan faydalar geçerlilik süresi sonunda silinir.
    İlgili hatta tanımlı farklı bir data faydası ya da data paketi olması halinde öncelikli olarak Yeni Yıl Fırsatı Kampanyası kapsamında kazandığın ek data kullanılır.
    Kampanya kapsamında kazanılan ücretsiz internet hakları 3. şahıslara transfer edemiyorsun.
    Kampanya kapsamında sunulan internet hakları sadece yurt içi kullanımda geçerli. Söz konusu ücretsiz internet hakları, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamıyor.
    Fiyatlara KDV ve ÖİV dahil.
    Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanan mobil telekomünikasyon hizmetleri bundan sonra Türk Telekom® markası altında devam edecektir.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2016, 22:31:58 »
bu 4.5 g hızıyla 1 aylık kullanım sonucu kaç gb gider ortalama.mesela sürekli kampanyalara böyle katılsam. ayrıca oyun oynamam film izlemem ama sosyal ağlara forumlara twitter facebook felan girerim. günde ortalama 7-10 saat.kaç gb lık bir paket beni kurtarır tahminen  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2016, 23:59:25 »
pahalı tarifelere vermiş ne anladım o işten.
bir salla kazan yapamadılar
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 15 Aralık 2016, 07:40:39 »
Ben de pttcell yim geçebilirmiyim geçersem MAİYET ARTARMI?

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2016, 10:00:35 »
Ben de pttcell yim geçebilirmiyim geçersem MAİYET ARTARMI?

444 1 444 veya ofis ve bayilere gidin size en uyguntarifeyi onlar söylerler
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.