Gönderen Konu: Puzmo.com Puzzle Yarışması(23 kasım-25 kasım)  (Okunma sayısı 3054 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BELİNDA

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Puzmo.com Puzzle Yarışması(23 kasım-25 kasım)
« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2009, 00:25:48 »
42 ciymişim :(

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #11 : 24 Kasım 2009, 11:20:37 »
Ben de dün akşam bitirdim.36. ymışım.Aslında çok önceden bitirmiştim ama şansımı kendi ellerimle ittim :(
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2009, 18:45:15 »
Zormuş yahu. :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı afacan38

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #13 : 25 Kasım 2009, 23:17:28 »
Kardeş boşa uğraşıyorsunuz, mesude ablamıza çalışıyor bu site, birde yılbaşından sonra kazana üyenin iki arda arda kkazanamayacağını yazmışlar, ama önemlimi mesude ablamız başkasının adınada bir üyelik açar bi ondan bi diğer üyeden kazanır, isterseniz ileriki zamanlarda hep birlikte izleyip görelim. Bu işte sanki başka bir iş var gibime geldi ???

Çevrimdışı puzmo

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #14 : 13 Aralık 2009, 23:19:26 »
Öncelikle Puzmo.com'a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Forumda gördüğümüz kadarı ile yarışma içerisinde şike yapılma ihtimalinin olduğu görüşü bazen düşünülebiliyor.

Puzmo.com olarak amacımız hediye dağıtmak değil bütün kullanıcılarımızın hoşça vakit geçirmesini sağlamak. Puzzle yapmak bazı görsel yetenekleri daha ön planda olan insanlar için tabiiki daha kolay. Bu nedenle ilk 10 sıraya giren kullanıcılarımız genelde aynı kişiler olabiliyor.

Yukarıda bahsettiğimiz durumu göz önünde bulundurarak yarışma kurallarında bazı değişiklikler yaptık. Ayrıca pazartesi günü başlayacak olan yarışmada, puzzle'ı bitiren bütün kullanıcılarımıza sembolik bir indirim kuponu dağıtacağız.

Ayrıca bilmenizi isteriz ki yarışma son derece adil bir şekilde devam ediyor ve bundan sonrada bu şekilde devam edecektir. Yarışma içinde hiçbir hile yada şikeye izin vermemek adına site genelinde çok çeşitli güvenlik ve kontrol önmeleri bulunmaktadır.

Sitemize gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkür eder.

İyi eğlenceler dileriz.
Puzmo.com