0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkdadaşlar bu boshworldun aralık ayında hediye kazananları ne zaman açıklanır ki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkdadaşlar bu boshworldun aralık ayında hediye kazananları ne zaman açıklanır ki?kazananlar güncel olarak açıklanıyor zaten sitede..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkdadaşlar bu boshworldun aralık ayında hediye kazananları ne zaman açıklanır ki?kazananlar güncel olarak açıklanıyor zaten sitede..yok tombala kazananları değil.hani 1 ay içinde evde bir sürü iş yapıp puan topluyoruzda sonra istediğimiz hediyelerin çekilişine katılıyoruz ya onu sormuştum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkdadaşlar bu boshworldun aralık ayında hediye kazananları ne zaman açıklanır ki?kazananlar güncel olarak açıklanıyor zaten sitede..yok tombala kazananları değil.hani 1 ay içinde evde bir sürü iş yapıp puan topluyoruzda sonra istediğimiz hediyelerin çekilişine katılıyoruz ya onu sormuştum çok uğraşmıyorum bende aralık ayında 2 çekilişe katılabilcek kadar puan yapmıştım.550 puan.öyle şansımı denemek için katılıyorum bende kaç katılım yaptın ? kaç puan topladın 1 ayda ben artık uğraşmıyorum çünkü bana hiç çıkmadı burdan bi şey çok katılım oluyor zor oluyor kazanmak boschworldde