çinko ya da tombala yaparken çıkan rakamın üstüne tıkladıktan sonra mı çinko - tombala ya tıklıyoruz. yoksa çıkan rakamın üstüne tıklamaya gerek yokmuydu?
çinko ya da tombala yaparken çıkan rakamın üstüne tıkladıktan sonra mı çinko - tombala ya tıklıyoruz. yoksa çıkan rakamın üstüne tıklamaya gerek yokmuydu?
çıkan rakamın üstüne tıklıyoruz önce satırdaki sayıların hepsi doduysa çinkoya basıyoruz
ya bende kazanamadım hiç burdan

kazanan arkadasları tebrik ederim
2 taş kalmıştı kıl payı kaçırdım tombalayı..
çıkan rakamın üstüne tıklıyoruz önce satırdaki sayıların hepsi doduysa çinkoya basıyoruz
ayda yılda bir tombala yapalım dedik erken tıklayamadık. aslında çokta hızlı tıkladım ama başkası tombala yaptı. ben de düşündüm acaba rakamın üstüne tıklamaya gerek yokmuydu diye o yüzden tombala yapamadığımı düşündüm. Neyse önümüzdeki tombalalara bakacaz artık...
Tüh üzüldüm ya gerçi sen erken davransam bı sefer diğerine yazık olucaktı ama
kazananları tebrik ediyorum peki hediyeleri nerde gösteriyoki belli değil galiba ne oldukları süpriz dior
tombalaya en az 3 taş yaklaşabiliyorum yahu
1.çinko:sonay eker
2.çinko:harun koçak
tombala:sermet koç