SDN’den Ultron X1 4.5 G kazanma şansı yakala!
Yarışmaya katılmak için aşağıda bulunan linkten sizin için belirlediğimiz 8 adet soruya doğru cevap ver, SDN Facebook hesabını takip et, gönderiyi hesabında paylaş, kazanma şansı yakala!
Ultron X1 Sorular: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinYarışma katılım koşulları
Yarışma 11 Kasım 2016 günü Facebook’ta başlayacaktır. Yarışmanın bitiş tarihi 26 Kasım 2016’da olacaktır. Katılımın tam olarak gerçekleşmesi için önceden belirlediğimiz 8 sorunun hepsine doğru yanıt verilmesi gerekmektedir. Ayrıca yarışmanın tam olarak gerçekleşmesi için Facebook hesabımızın takipte olması ve tüm şartların tam olarak sağlanması gerekiyor. Herkese başarılar dileriz...
CEVAPLAR:8.8 mm
16 gb
mali t720
590-1648
var-bt 4.1
30 fps
5 mp
android 6.0
Merhaba Arkadasın paylastıgı cevaplar yanlış sanırım. Android 4.4 ile çıkış yapmıstı
Ultron X-1 4.5G inceleme
Hem zengin kutu içeriği, hem şık ve sağlam tasarımı hem de Android 6.0 Marshmallow ile gelmesiyle beğeni toplayan telefon, donanım özellikleriyle de dikkat çekiyor.
5 inç büyüklüğünde HD IPS ekran ile gelen ürün, 4 çekirdekli MediaTek işlemciden gücünü alıyor. Mali T720 grafik işlemcisi, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama ve hafızayı artırabilme imkanı sunan donanımı ise fiyat segmentine göre oldukça yeterli.
Hem önde hem de arkada flaşı bulunan 13 Megapiksel arka, 5 Megapiksel ön kamera ile beraber gelen Ultron X-1 4.5G, artan batarya performansıyla da dikkat çekiyor. Ürünün batarya kapasitesi ise 2800 mAh.
Bütün özellikleri yazıyor. Android 6.0 Marshmallow cevap
yanlış cevap yok arkadaşlar bol şans dilerim
Evet cevaplar doğru ama bu telefon için farklı sitelerde farklı bilgiler alınabiliyor. Örneğin bir sitede radyosu yok yazıyordu. Bende cevaplar hatalı sandım ama biraz daha araştırınca bazı sitelerde bilgilerin yanlış olduğunu gördüm.
Evet cevaplar doğru ama bu telefon için farklı sitelerde farklı bilgiler alınabiliyor. Örneğin bir sitede radyosu yok yazıyordu. Bende cevaplar hatalı sandım ama biraz daha araştırınca bazı sitelerde bilgilerin yanlış olduğunu gördüm.
radyo konusunda bende tereddütte kaldım fakat uzun araştırmalar sonucu radyo oldugunu ögrendim.
Bu yarışmanın sonucu belli oldu mu