@hutti sen cep telefonuna her ay lira yüklemiyormusun. mesela her yöne 500 dakika 500 sms 2 gb internet 30 lira.eğer hattı kullanıyorsam her ay 40 lira yüklüyorum diyelim 10 lira kalıyor.bu para bir senede 120 lira eder.
mesela ben hattı kullanmıyorum.gsm operatörü çekilişleri için aldım ama hat kapanmasın diye her ay sabit 20 lira 15-20 lira ödüyorum.hiç bir heryöne pakete üye değilim. o hattımda paranın tamamı kalıyor.
turkcelde tek seferde en fazla limit 70 lira harcayabilirsin.bir daha 70 lira harcamak için 1 ay geçmesi lazım aradan. ama şöyle bir durum varmı bilemiyorum mesela nisan 30 farklı bir ay. mayıs 1 farklı bir ay. sadece arlarında birgün var. 1 gün sonra farklı bir aya girdiğimiz için alışveriş yapılıyormu onu bilmiyorum. yani 30 gün iş günümü geçerli.farklı bir aymı geçerli bilemiyorum 
6 ayda bir 10 TL yüklesen yeter neden her ay yüklüyorsun. Belki 6 aydan da uzun süresi vardır.
yanii
kredi kartım ve ininal yoktu alan adı satın alacaktım 3 adet.ve her sene bunları yeniliyorum.o yüzden öyle biriksin dedim mobil ödeme ile alayım. sonra site baktım kaldırmış mobil ödemeyi.bende dedim araya gitmesin başka şey alayım diye kaldı öyle. yükle yapmadığın zaman aylık mobil ödemeyi kullanamıyorsun diye biliyorum
Dominosun sitesinde de mobil ödeme vardı. Bunlarada gelmesi iyi olmuş.
bak bunu bilmiyordum dominosta güzel

varsa bildiğimiz kayda dğer firmaların mobil ödemesi burada paylaşalım.geleceğim satın alma trendi olacak çünkü
Yokmuş mobil ödeme.siz online ödemeyi kastettiniz galiba
Yoo ben telefonumdaki tl ile almıştım 6 ay önce kadar.
Şu an baktım da kaldırmışlar. Kaldırmasalar iyi bi uygulamaydı bencede