Gönderen Konu: 19,90 TL’ye Evinle Havalimanı Arası Gidiş-Gelişlerde Konforu Yaşa!  (Okunma sayısı 906 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

cure Drive ile iş birliği yaptık, evinle havalimanı arası transferlerinde sana kolaylık sağladık!

İstanbul Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanları ile Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanlarından eve, evden havalimanlarına transfer hizmeti sadece 19,90 TL!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
Sadece pgs uçuşlarda mi acaba
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
Pegasus’un transfer hizmeti, Secure Drive firması tarafından verilmektedir.
Transfer hizmeti kullanımı için; uçuşunuzdan en geç 24 saat önce cars.flypgs.com adresinden ve ücretsiz 08502261990 nolu Secure Drive çağrı merkezi üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.
Pegasus ile gerçekleştirilecek her tek yön uçuş için, bir kişilik tek yön transfer hizmeti 19,90 TL’ye satın alınabilir.
Kampanya, kapasite ile sınırlıdır.
Transfer rezervasyonu, yolcunun kredi kartı ile ödeme yapması durumunda kesinlik kazanır.
Yolcunun uçuş saatinden en geç 4 saat öncesine kadar, transfer hizmetini iptal etmesi durumunda, bu hizmete ait ücret iade edilir.
Havalimanından yapılacak karşılamalarda uçağın rötarlı inmesi halinde, Secure Drive transfer hizmeti mümkün olan ilk araçla sağlanacaktır.
Yolcunun uçak biletini iptal etmesi durumunda, Secure Drive transfer rezervasyonu otomatik olarak iptal olamamaktadır. Web üzerinden yapılan rezervasyonların iptali web sayfası üzerinden, çağrı merkezi üzerinden yapılan rezervasyonların iptali çağrı merkezi üzerinden yapılmalıdır; aksi takdirde transfer ücreti iade edilmeyecek olup, transfer iptali işleminde sorumluluk yolcuya aittir.
Transfer hizmeti, İstanbul Atatürk havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes havalimanı için geçerlidir. Hizmet alanı içindeki bölgeler için tıklayın.
Transferin gerçekleştirileceği araçta, güzergah üzerinde transfer talebinde bulunan başka yolcular da bulunabilir.

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
Teşekkürler Kübra. Hizmet iyi ama bana uymadı. Aklımızda kalsın
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teşekkürler Kübra. Hizmet iyi ama bana uymadı. Aklımızda kalsın
bugun arkadas kullanmak ıcın sormus ben de buldum ekledım... ben teşekkur ederım

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
anadolujet kampanyası zamanında kullanmıştım ben iki kez.. 14,90 dı o zaman.. memnun kalmıştık