Sabah.com.tr'nin ödüllü yarışması "Tıkla Kazan" yeni yıl hediyesi olarak Netbook kazandırmaya devam ediyor.
Tek yapmanız gereken, haber sayfalarında bulunan puan kutusuna tıklamak.
Bir hafta sonunda birinci olan sabah.com.tr kullanıcısı Netbook sahibi oluyor.
Unutma, ne kadar çok haberde tıklarsan o kadar çok puan kazanıyorsun. Arşivdeki haberler de seni bekliyor.
Hemen haberle tıklayın, puanınızı artırın!
Son 24 saat haberleri için tıklayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinYarışma 8 Aralık 2009 tarihinde başlayıp 15 Aralık 2009 tarihinde sona erecektir. Yarışma haftalık olarak gerçekleştirilecek olup, her yeni haftanın yarışması Salı günü başlayacak ve bir sonraki haftanın Salı günü yarışmacıların tüm puanları sıfırlanmak suretiyle saat 10.00'da sona erecektir.
daha önce de böyle bir yarışması vardı ve çok zaman alıyor
PUANLAMA SIRALAMASI OLSA İYİ OLURDU AMA KAZANDIĞIN GÜN VERİLCEKMİŞ PUANLAMA ŞUAN PUANIM 52500 ACABA BU PUANI GEÇEN VARMI
Bende bir deneyeyim dedim bir saat içinde olayı çözmeden 13000 puan yaptım ama arşivdekileride de tıklayarak yani bir günde 100bin puanı geçebilirim , arşivdeki haberlerden puan almak kurallara aykırımı acaba ? olay şu çok basit ekonomi haberlerinde her seferinde 100 puan alabilyorsun yani 10 tane tıkladınmı 1000 puan buda 1 dakikamı alıyor.
daha önceki yazıları okudumda fazla puanları olanları diskalifiye ediyorlarmış hile kullandı vs. diyerekten bende vazgeçtim, daha önceki haftalarda 1. olan kişi 80 bin puanla birinci olmuş ama 80.bini geçen çok fazla kişi var ama oyundan elenmişler yani kısacası hediye verilecek kişi önceden belirli sanırsam uğraşmaya değmez vaktine yazık
anladığım kadarıyla
1- hileli puan olmucak tekrar tekrar
2-aynı ipten olcak yarışma boyunca değişmicek ipin (ceyran bile kesilmesin yani)
bence öyle hilesiz masum çalışan kazanıyor
yani bilgisayarımızı hiç kapatmıycazmı bir hafta boyunca. anlayamadım ben
statik ip si olanlar katılsın o zaman ...
yok yahu olmaz öyle şey... ip ye bakmazlar...bence tabii ki...
Yıpratır beni bu yarışma

son zamanlarda zaten -lerde seyrediyorum yine, bir kez daha kaybetmeyi göze alamamm,buna gücüm yok..