0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna beklemeyin kimse yazmaz burda şifreyi zaten siteye yazanlar da yanlış yazmışlar hep @hutti @kyigit falan Geçen haftakini mi diyorsunuz anlamadım? ben günlük kaydederken harf hatası yapmışım ondaBu haftakini de eksik yazmışsınız kimin yazıp yazmadığı sitede görülüyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBoşuna beklemeyin kimse yazmaz burda şifreyi zaten siteye yazanlar da yanlış yazmışlar hep @hutti @kyigit falan Geçen haftakini mi diyorsunuz anlamadım? ben günlük kaydederken harf hatası yapmışım onda
Boşuna beklemeyin kimse yazmaz burda şifreyi zaten siteye yazanlar da yanlış yazmışlar hep @hutti @kyigit falan
prd. ne anlamadınız
Hani bazı arkadaşlarınız diyordu ya "forum paylaşmaktır" falan filan diye kendileri gizliden katılıyorlar ama burda o kadar soru soruldu cevabı söyler misiniz diye kimse cevabı yazmadı ama gizli bir kampanyayı paylaşmayınca hemen en önde sinirlenenler onlar