Gönderen Konu: Nutella  (Okunma sayısı 1251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nuray.uzunc

• Usta Kampanyacı
Nutella
« : 03 Kasım 2016, 14:43:58 »
Nutella Yarışması Katılım Koşulları
NUTELLA·3 KASIM 2016 PERŞEMBE
    · Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresli Nutella’nın Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarında düzenlenen kampanya, 03.11.2016 tarihinde saat 16:00’de başlayıp, 11.11.2016 tarihinde saat 17:00’de sona erecektir. 
· Yarışmaya katılmak için kullanıcıların; promosyonlu Nutella kavanozlarındaki kodu nutella.com.tr adresinden aktive ettikten sonra, Nutella Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımızdan paylaşacağımız ilgili Nutella videosunu #ONutellaPaketiBenimolsun etiketiyle paylaşmaları gerekmektedir.
 · Kazananların Nutella Jürileri tarafından belirleneceği yarışmamızda 50 kişi Nutella paketi kazanacaktır.
· Nutella Jürisinin kazananları belirlemesi için kullanıcıların, paylaşımlarını herkesin göreceği şekilde yapması gerekmektedir. (paylaşım yapıldığının görünebilmesi için profilinizin açık olması gerekmektedir.)
 · 11.11.2016 saat 17:00’den sonraki katılımlar dikkate alınmayacaktır.
· Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmaları durumunda ikramiyeleri verilmez.
· Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödüllerin nakit karşılığı talep edilemez.
· Kazanan katılımcılar, 14.11.2016 tarihinde Nutella Facebook sayfasından açıklanacaktır.
· Hediyelerin kazananlara teslimi, 14 – 18.11.2016 tarihleri arasında yapılacaktır.
· Kazanan kişilerin, iletişim bilgilerini en geç 14.11.2016 Pazartesi günü, saat 12:00’ye kadar Facebook’tan mesaj yolu ile Nutella hesabına iletmesi gerekmektedir.
· Kazanan kişiler, iletişim bilgilerini eksiksiz iletmekle yükümlüdür.
· Gönderilen hediyelerin kargo ücreti Ferrero’ya aittir.
· Gönderilen hediyelerin tesliminde yaşanabilecek gecikmeler ve hediyelerdeki olası deformasyonlar Ferrero’nun sorumluluğunda değildir.
· Ferrero kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, ilgili katılımların hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün katılım verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
· Yarışmaya katılan herkes, yukarıda belirtilen tüm şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.       

perishan

• Ziyaretçi
Ynt: Nutella
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2016, 15:00:51 »
Nutella kavanozundaki kodun web sitesinden aktif edildiğini nasıl anlayacaklar, ben onu anlayamadım? :D

Çevrimdışı nuray.uzunc

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2016, 15:07:10 »
şimdi facede bir video paylaştılar Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin videoya tıklayınca kodu aktive et var acaba ordan mı anlayacaklar

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2016, 19:43:46 »
rejimdeyim rejimde olmasam almaya değer ama.şimdi alsam evde kalacak öyle :) zaten paket içeriği 1 kavanoz.10 tl hediye çeki işime yaramaz.1 de kalem.kalemden çok ne var bende.twitter profil sloganım zaten kağıt ve kalemle ilgili  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2016, 23:37:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Nutella kavanozundaki kodun web sitesinden aktif edildiğini nasıl anlayacaklar, ben onu anlayamadım? :D

aynını ben de merak ediyorum.umarım kodu aktive edenler ile kazanan kişilerin isimleri karşılaştırılır.ona göre hediye yollanır.yoksa para verip ürün alanların hakkını yiyecekler :(
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..