Otelcı sordurayım yıne,cıddıyım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtelcı sordurayım yıne,cıddıyımValla mahcup ettin beni Balca. Anvil saolsun bi kod verdi. ama simdide hata veriyor site. çözemedim gitti. zahmet olmazsa o yolladığın kodu sordurursan sevinirim. yarın zaten son gün..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtelcı sordurayım yıne,cıddıyımValla mahcup ettin beni Balca. Anvil saolsun bi kod verdi. ama simdide hata veriyor site. çözemedim gitti. zahmet olmazsa o yolladığın kodu sordurursan sevinirim. yarın zaten son gün..
o kodla ılgılı sorun var demıstım, kapaktan cıkarmıs silik çıkmıs. Başka sorduracağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOtelcı sordurayım yıne,cıddıyımValla mahcup ettin beni Balca. Anvil saolsun bi kod verdi. ama simdide hata veriyor site. çözemedim gitti. zahmet olmazsa o yolladığın kodu sordurursan sevinirim. yarın zaten son gün..
o kodla ılgılı sorun var demıstım, kapaktan cıkarmıs silik çıkmıs. Başka sorduracağımsana zahmet...