0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bu gratis ve watson da kart çıkarmak için.kart formunu eve veriyorlarmı.evde doldurup anneme verip öyle kart çıkarmak istiyorum kadınların içine girmeye utanıyorumda evde doldursam olurmu ilahiii hiç güleceğim yoktu ) sen de erkek bakım ürünlerden aldığın bi alışverişte kart çıkarırsın nooolacak soruma cevap alamadım ama oluyormu olmuyormu.ben o mağazaya girmek istemiyorum fazla kadınsı ama kampanyalar için annemi felan gönderirim işte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bu gratis ve watson da kart çıkarmak için.kart formunu eve veriyorlarmı.evde doldurup anneme verip öyle kart çıkarmak istiyorum kadınların içine girmeye utanıyorumda evde doldursam olurmu ilahiii hiç güleceğim yoktu ) sen de erkek bakım ürünlerden aldığın bi alışverişte kart çıkarırsın nooolacak
arkadaşlar bu gratis ve watson da kart çıkarmak için.kart formunu eve veriyorlarmı.evde doldurup anneme verip öyle kart çıkarmak istiyorum kadınların içine girmeye utanıyorumda evde doldursam olurmu
75 tl çeki gelen?