Gönderen Konu: Clear Men Migros  (Okunma sayısı 4603 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı blackhawk

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Clear Men Migros
« Yanıtla #10 : 17 Kasım 2016, 12:04:25 »
ben ilk gün katıldım ,ilk günde 250 kişi yok zaten benim ismim de yok.

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 17 Kasım 2016, 12:07:37 »
yokum  >:(
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı baypipo2002

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 17 Kasım 2016, 12:13:51 »
Bu her gün 250 kişiye değilmiydi
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 12:24:27 Gönderen: baypipo2002 »

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 17 Kasım 2016, 12:33:27 »
444 e şikayet edilebilir durum yine liste ve katılım hataları olabilir ben prima 10 tl leri icin hala uğraşıyorum
5 ini yüklettim 10 tanesi için sürekli şikayet ediyorum  :) onlar bu işi hep yapıyor uğraşın arkadaşlar çekinmeyin
şimdi buraya yazarken call operatörü aradı 3 tl kinder country indirimi yüklenmiş bir kartıma  prima dan
ses yok  migrosta bu dönem durum bu,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı alipolattt

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 17 Kasım 2016, 12:58:52 »
Telefonlamı şikayet edecez arkadaşlar şaka gibi günlük 250 doldurmaması imkansız zaten bilmeden alan money kartla yüzlerce kişi var günlük

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 17 Kasım 2016, 14:23:15 »
clear için unilever tüketici hattıda aranabilir migros bu money yüklemelerinde sanki bilerek yanlışlıklara
göz yumuyor  çünkü aleyhine bir durum işte bu sebepten bu kurum her durumda şikayet edilmeli,
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 14:26:23 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı burak02

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 18 Kasım 2016, 12:53:29 »
ben ilk gün katıldım 2 hakla çıkmadı. şikayet ettim benimkini düzelteceklerini söylediler beklemedeyim.

Çevrimdışı burak02

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #17 : 19 Kasım 2016, 10:34:35 »
ben kaymakamlıktan tüketici mahkemesine şikayet edecem. aradıgımda bilgimiz yok diyor. çağrı açılıyor başka da bi yapılan yok. ama devletten yasal işlem başlayınca hepsinin haberi olcak bundan o zaman. hem çekiliş yapılmamış. dikkat ettiyseniz çekiliş sıra numarası ardışık sayılarla yapılmış. yani ilk ürünü alana verilmiş. çekiliş de yalan 250 kişi de yalan. gene dolandırıldıkkkkkkkkkkkkk

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 19 Kasım 2016, 10:59:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben kaymakamlıktan tüketici mahkemesine şikayet edecem. aradıgımda bilgimiz yok diyor. çağrı açılıyor başka da bi yapılan yok. ama devletten yasal işlem başlayınca hepsinin haberi olcak bundan o zaman. hem çekiliş yapılmamış. dikkat ettiyseniz çekiliş sıra numarası ardışık sayılarla yapılmış. yani ilk ürünü alana verilmiş. çekiliş de yalan 250 kişi de yalan. gene dolandırıldıkkkkkkkkkkkkk

Bir terslik var tamam da bu kampanya için zaten 250 kişilik kota bile dolmamış o yüzden sırayla o gün katılanlara verilmiş ilginç olan bazıları bu kotaya alınmamış her gün 30 40 Kişi katılmış olarak görünüyor bence önce iyice düşünün sonra ona göre yapın şikayetinizi

Çevrimdışı burak02

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19 : 19 Kasım 2016, 14:49:59 »

Bir terslik var tamam da bu kampanya için zaten 250 kişilik kota bile dolmamış o yüzden sırayla o gün katılanlara verilmiş ilginç olan bazıları bu kotaya alınmamış her gün 30 40 Kişi katılmış olarak görünüyor bence önce iyice düşünün sonra ona göre yapın şikayetinizi
13 ünde zaten katıldım ben. neden yokum o zaman? onu diyorum ben. her türlü herşeyini düşündüm. Kampanyaya 13 ünde katıldım. ama kazananlarda yokum. 27 kazanan var zaten.