ben ilk gün katıldım ,ilk günde 250 kişi yok zaten benim ismim de yok.
Bu her gün 250 kişiye değilmiydi
444 e şikayet edilebilir durum yine liste ve katılım hataları olabilir ben prima 10 tl leri icin hala uğraşıyorum
5 ini yüklettim 10 tanesi için sürekli şikayet ediyorum

onlar bu işi hep yapıyor uğraşın arkadaşlar çekinmeyin
şimdi buraya yazarken call operatörü aradı 3 tl kinder country indirimi yüklenmiş bir kartıma prima dan
ses yok migrosta bu dönem durum bu,
Telefonlamı şikayet edecez arkadaşlar şaka gibi günlük 250 doldurmaması imkansız zaten bilmeden alan money kartla yüzlerce kişi var günlük
clear için unilever tüketici hattıda aranabilir migros bu money yüklemelerinde sanki bilerek yanlışlıklara
göz yumuyor çünkü aleyhine bir durum işte bu sebepten bu kurum her durumda şikayet edilmeli,
ben ilk gün katıldım 2 hakla çıkmadı. şikayet ettim benimkini düzelteceklerini söylediler beklemedeyim.
ben kaymakamlıktan tüketici mahkemesine şikayet edecem. aradıgımda bilgimiz yok diyor. çağrı açılıyor başka da bi yapılan yok. ama devletten yasal işlem başlayınca hepsinin haberi olcak bundan o zaman. hem çekiliş yapılmamış. dikkat ettiyseniz çekiliş sıra numarası ardışık sayılarla yapılmış. yani ilk ürünü alana verilmiş. çekiliş de yalan 250 kişi de yalan. gene dolandırıldıkkkkkkkkkkkkk
ben kaymakamlıktan tüketici mahkemesine şikayet edecem. aradıgımda bilgimiz yok diyor. çağrı açılıyor başka da bi yapılan yok. ama devletten yasal işlem başlayınca hepsinin haberi olcak bundan o zaman. hem çekiliş yapılmamış. dikkat ettiyseniz çekiliş sıra numarası ardışık sayılarla yapılmış. yani ilk ürünü alana verilmiş. çekiliş de yalan 250 kişi de yalan. gene dolandırıldıkkkkkkkkkkkkk
Bir terslik var tamam da bu kampanya için zaten 250 kişilik kota bile dolmamış o yüzden sırayla o gün katılanlara verilmiş ilginç olan bazıları bu kotaya alınmamış her gün 30 40 Kişi katılmış olarak görünüyor bence önce iyice düşünün sonra ona göre yapın şikayetinizi
Bir terslik var tamam da bu kampanya için zaten 250 kişilik kota bile dolmamış o yüzden sırayla o gün katılanlara verilmiş ilginç olan bazıları bu kotaya alınmamış her gün 30 40 Kişi katılmış olarak görünüyor bence önce iyice düşünün sonra ona göre yapın şikayetinizi
13 ünde zaten katıldım ben. neden yokum o zaman? onu diyorum ben. her türlü herşeyini düşündüm. Kampanyaya 13 ünde katıldım. ama kazananlarda yokum. 27 kazanan var zaten.