8 Kasım dan sonrasına bakalım artık.
Eskişehir'in şifreleri Tokat'a, Tokat'ın şifreleri Eskişehir'e girilebiliyordu ikisininde katılım fazla olur
Girse ne olcak kart üstünde yazıyor nereye ait olduğu ve fiş ibrazı var.Kazanan alamaz bu durumda.Bence bi hata var duyduğum rakamların maaşallahı var.Eskişehir eyvallah ama tokat abartı geldi.
İstersen her türlü alırsın şifre olsun yeter
şifreleri kartları çok saçma parayla kazıyınca peten yapanlar gibi kayıyor hemde şifreler yırtılma ihtimali oluyordu
Eskişehir'in şifreleri Tokat'a, Tokat'ın şifreleri Eskişehir'e girilebiliyordu ikisininde katılım fazla olur
Girse ne olcak kart üstünde yazıyor nereye ait olduğu ve fiş ibrazı var.Kazanan alamaz bu durumda.Bence bi hata var duyduğum rakamların maaşallahı var.Eskişehir eyvallah ama tokat abartı geldi.
O kadar kolay değil o üstnde Tokat amasya yazıyor .Ayrıca sonuçları beklemek en iyisi.Zaten öyle bir hata olursa çekiliş yitekrar edilir.
O kadar kolay değil o üstnde Tokat amasya yazıyor .Ayrıca sonuçları beklemek en iyisi.Zaten öyle bir hata olursa çekiliş yitekrar edilir.
Bende diyorum ki şifre görünsün yeter gerisi çocuk oyuncağı

seri numarası var zaten sıkıntı olmaz demekki öyle katılan hiç olmamış burdan genelde herkes öyle yapmıştı

8 kasımı bekleyin siz
2 şehrin şifresi de 6635e gönderiliyor. Ajans onları ayırıyor merak etmeyin. Herkesin aklı çakallıkta
2 şehrin şifresi de 6635e gönderiliyor. Ajans onları ayırıyor merak etmeyin. Herkesin aklı çakallıkta
şifre hem 6635 hemde www.şenpiliç.com.tr adresinden oluyordu
şifre hem 6635 hemde www.şenpiliç.com.tr adresinden oluyordu
Bu devirde şifreyle gönderen kaldı mı hala 😀 Eskişehir ile Tokat'ın siteleri bile farklıydı
Örnek verdim. Mesajları ayırt eden sistem netten gönderilenleri zaten ayırt eder.
Siz filize katılmadınız herhalde, bu devirde posta mı kaldı
Örnek verdim. Mesajları ayırt eden sistem netten gönderilenleri zaten ayırt eder.
Siz filize katılmadınız herhalde, bu devirde posta mı kaldı
ben filize katıldım ama pek ümitli degilim o işten uzun bi aradan sonr aposta ile çekiliş nasıl olucak kaç katılım olucak çok merak ediyorum