Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinform falan dolduracak yer yok mail mi gelcekevet önce sana gönderdiğim linke tıklasana ne üşengeç adamsın laüye oldum kardeş senin linkinden üye olamam
la sende 50 den fazla mail adresi vardır 1 tanesini feda etcen işte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinform falan dolduracak yer yok mail mi gelcekevet önce sana gönderdiğim linke tıklasana ne üşengeç adamsın laüye oldum kardeş senin linkinden üye olamam
la sende 50 den fazla mail adresi vardır 1 tanesini feda etcen iştebana kadar var kardeş
Adres falan girilmiyor daha sanırım, herhalde mail atacaklar dağıtım olacağı vakit?
Merhaba! Bu sayfayı okuyorsanız gizliliğiniz hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Zamanınız değerli o yüzden kısa tutalım. Biz e-mailiniz haricinde hiçbir bilgi almıyoruz. Biz e-mail adresinizi servisimiz başladığında sizi bilgilendirmek, kazandığınız hediyeleri iletmek ve duyurulardan haberdar etmek için istediğiniz zaman çıkabileceğiniz listemize ekliyoruz. Biz e-mailinizi hiçbir şekilde başka şirketlerle paylaşmıyacağımıza söz veriyoruz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bu kadar! |
kaç kişi olunca bi işe yarayacak ki?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaç kişi olunca bi işe yarayacak ki?en az 5 en fazla 100sen daha katılmadıysak tıkla