Gönderen Konu: Algida 3. Dönem Sonucu  (Okunma sayısı 5159 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ynt: Algida 3. Dönem Sonucu
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2016, 19:11:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
puhaha en yüksek katılım 2. hafta olmuş. ne 1 e katıldım ne 3 e katıldım. tüm sermayeyi 2. haftaya verdim. 0 çektim. 57 bin katılım ne abi. ana konudaki yorumlardan çok etkilendi kesin herkes. yoksa başka bi açıklaması olamaz. 2. hafta katılım az olur diye düşünüp herkesi 2. hafta katılmasını sağladık. bi dahakine blöf yapıcam  ;D

dış etken kaynaklı bu da demek oluyor ki işini kış tut yaz çıkarsa bahtına :)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı alucra

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2016, 19:32:34 »
Yine hüsran
"Kaybettiklerim arasında en çok aklımı özlüyorum."

Mark Twain

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2016, 22:08:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
puhaha en yüksek katılım 2. hafta olmuş. ne 1 e katıldım ne 3 e katıldım. tüm sermayeyi 2. haftaya verdim. 0 çektim. 57 bin katılım ne abi. ana konudaki yorumlardan çok etkilendi kesin herkes. yoksa başka bi açıklaması olamaz. 2. hafta katılım az olur diye düşünüp herkesi 2. hafta katılmasını sağladık. bi dahakine blöf yapıcam  ;D

Burada pek çok etken var. Kurban Bayramı 9 günlük tatil, Mevsim değişikliğinin son dönem daha çok hissedilmesi, yazlık yerlerin kapanıp okulların açılması gibi...

Dikkat ederseniz ve dönemli çoğu çekilişe bakarsanız her zaman son donem çok ciddi zıplama olur. Zira insanlar son sans olarak görüp mümkünse tüketiminden bile fazla alışveriş / katilim yapabiliyor.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı karizma2335

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #23 : 07 Ekim 2016, 09:23:02 »
Kazanan arkadaşlar telefonları alırken iyi kontrol etsinler.Yasaklı programlar yüklü olmasın sakın telefonların içinde.Tutuklarlar falan mazallah.Burası Türkiye malum olmadık olmaz.Yahu şu gündem iyice şüpheci yaptı beni...