Banka hesaplarını ve kredi kartlarınız için mail ve sms alarmı kurun. Hesaptan ve kredi kartından yapılan işlemlerde size hemen mail sms gelsin. Kimisi olayı ekstrede farkediyor. İş işten geçiyor. İşlem Provizyonda iken itiraz edildiğinde iadeler daha kolay oluyor.
bu sabah ta bana sms geldi.. 7 dolarlık işlem yapıldı diye.. arayıp kapattırdım hemen pazartesi bankaya gidicem.. sizde durum nedir? siz hiç kullanmıyordum demişsiniz, en son kullandığınız yeri vs hatırlıyor musunuz? benim de ing bank.. acaba bankayla ilgili bi sorun mu diye takıldı aklıma
Tam Güvenlikli Bilgisayar (Sağlam Bir Antivüris Programı Olan) Ve
Bilmediğiniz Alışveriş Sitelerinde Kredi Kartı Kullanmayın %90 ı oralardan Kart bilgilerinizi Çalıyor..
kartı kullandığım son üç yer defacto, migros sanal narket ve ego cep telefonu uygulaması.. bakınca cep uygulaması daha ihtimal dahilinde gibi geliyor ama kesin emin olamıyorsunuz tabi.. bilgisayarımın güvende olduğunu düşünüyorum
kartı kullandığım son üç yer defacto, migros sanal narket ve ego cep telefonu uygulaması.. bakınca cep uygulaması daha ihtimal dahilinde gibi geliyor ama kesin emin olamıyorsunuz tabi.. bilgisayarımın güvende olduğunu düşünüyorum
benimde başıma gelmişti defacto da kullanmıştım
benimde başıma gelmişti defacto da kullanmıştım
defacto sanal mağazada mı?
o zaman defactodan demek ki benim de