Opel sahiplerinin fırsatlar dünyası myOpel’den üyelerine özel “Çifte Kupa Kampanyası”...
Siz de bu özel kupalardan kazanmak istiyorsanız 3 adımda yolunuz kazanca çıkacak.
1. Profilinizi doldurun ve sizinle iletişime geçmemize izin verin.
2. Araç şasi numaranızı girin.
3. Opel Yetkili Servisinizi seçin.
Ekranınızda yalnızca 1 kere görünecek olan “Hediye Kuponu” nuzu yazdırarak, dilediğiniz Opel Yetkili Servisinden kupanızı alın.
1. Adım - Profilinizi tamamlayın
myOpel’in hizmetlerini, kampanyalarını size özel olarak sunabilmemiz için, profil sayfasında istenen kişisel bilgilerinizi, güncel ve eksiksiz bir şekilde doldurun. Telefon, e-posta ve SMS iletişim izinlerini vermeyi unutmayın. Profilimi nasıl tamamlarım?
2. Adım - Aracınızı Garajınıza ekleyin
“Benim Opelim” alanından aracınızı sanal garaja ekleyin.
Aracınızı sanal garaja ekleyebilmek için 17 karakterlik şasi numarasını girin. Aracınızın şasi numarasını, araç ruhsatında ya da aracınızın ön camında sürücü tarafındaki alt köşede bulabilirsiniz.
Not: Aracınızın şasi numarasını doğru girmeniz çok önemli! Çünkü aracınızla ilgili güncellemeleri, servis bilgilendirmelerini veya size özel fırsatları ancak aracınızın şasi numarasını bilirsek sizinle paylaşabiliriz.
Aracımı nasıl eklerim?
3. Adım - Yetkili servisinizi seçin
"Benim Servisim” bölümünden tercih ettiğiniz Opel yetkili Servisinizi bulun ve listenize ekleyin. Yetkili servisinizin de sunduğu özel fırsatlardan, kampanyalardan faydalanmanın ayrıcalığını yaşayın.
Yetkili servisimi nasıl seçerim?
Not: Kampanya stoklarla sınırlıdır. Kampanyaya katılımak ve hediye kuponu almak için myOpel’e sadece web üzerinden giriş yapılmalıdır. Kupanızı dilediğiniz Opel Yetkili Servisi’nden teslim alabilirsiniz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin