Gönderen Konu: Mars Logistics - #işimiseviyorum  (Okunma sayısı 834 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rudest

• Acemi Kampanyacı
  • **
Mars Logistics - #işimiseviyorum
« : 11 Temmuz 2016, 12:14:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

İşyerinde çekilmiş bir fotoğrafını Instagram'da @marslogistics ve #işimiseviyorum Hashtagiyle paylaş, 1 adet Sony 3400 mAh powerbank'ı kazanma şansı yakala! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Katılım Koşulları:

1. Mars Logistics #İşimiSeviyorum Instagram yarışması, yarışma günü belirtilen zamanda https:/instagram.com/marslogistics adresi üzerinden gerçekleşecektir.
2. işyerinde çekilmiş bir fotoğrafını (kişinin kendisi, masası, çalışma arkadaşları, şirket içi fotoğraflar vb. olabilir… ) #İşimiSeviyorum etiketiyle Instagram hesabından paylaşan, yarışmaya katılmaya hak kazanacaktır. Yarışma 11.07.2016 tarihinde postun yayınlanmasıyla başlayıp 18.07.2016 23:59’da sona erecektir.
3.  Yarışma sonunda jüri tarafından seçilecek fotoğrafların sahipleri Sony 3400 mAh powerbank kazanacaktır.
4. Gizli hesapların paylaşımı görünemeyeceğinden gizli hesap sahipleri yarışmaya dahil olamayacaktır.
5. Özel mesaj yoluyla gönderilen cevaplar dikkate alınmayacaktır.
6. Aynı Instagram hesabı yarışma dönemi boyunca sadece 1 kez ödül kazanabilmektedir.
 7. Kazanılabilecek toplam ödül sayısı 1 adettir. 
8. Yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek ve ayrıca Instagram platformunda oluşabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul edilmemektedir.
9. Yarışma boyunca, yarışma gidişatını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da haksız yollardan ödül kazandığı tespit etmesi durumunda, ilgili kullanıcının kazandığı ödülü hiçbir uyarı yapmaksızın iptal etme hakkını saklı tutar.
10. Küfür, hakaret, reklam, spam içeren yorumlar kullanıcıya uyarıda bulunulmaksızın silinecek ve bu yorumlar yarışma dışı bırakılacaktır.