0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adımız tutsada soyadımız tutmadı dostum ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBitenlere atıldığı için bulamamışım.Bursa anatolıum carfurda reyonlarda dimes çakılı.açma halkaları 1 tanesinde bile yok.müşterinin hepsini kopartacak kadar vakti yoktur herhaldeMumin muhtemelen birileri reyondan aşırmıştır.Ciddi para yatıran tanıdıklarım var benim ama kapaksız da markete satılmaz ve carfur şefleri izin vermez kaldırtır zaten..Buda benden az önce bitti hangi marketteki açma halkaları koparılmış acaba bana bilgi verir misiniz ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBitenlere atıldığı için bulamamışım.Bursa anatolıum carfurda reyonlarda dimes çakılı.açma halkaları 1 tanesinde bile yok.müşterinin hepsini kopartacak kadar vakti yoktur herhaldeMumin muhtemelen birileri reyondan aşırmıştır.Ciddi para yatıran tanıdıklarım var benim ama kapaksız da markete satılmaz ve carfur şefleri izin vermez kaldırtır zaten..Buda benden az önce bitti hangi marketteki açma halkaları koparılmış acaba bana bilgi verir misiniz ?
Bitenlere atıldığı için bulamamışım.Bursa anatolıum carfurda reyonlarda dimes çakılı.açma halkaları 1 tanesinde bile yok.müşterinin hepsini kopartacak kadar vakti yoktur herhalde