Quantum Break Twitter Yarışması
Garanti Twitter hesabımızı takip ederek Quantum Break kazanmak için yarışmamıza katılabilirsiniz.
Kazanmak için yapmanız gereken çok basit!
• @garanti Twitter hesabımızı takip edin.
• “İnternet Şubesi zaman kazandırır, başka neler yaparak zaman kazanırsınız?” sorusuna en yaratıcı cevabı verin, 3 adet Quantum Break oyunundan birine sahip olma şansı yakalayın!
Kampanya Detayları
• 22 Haziran 2016 tarihinde ücretsiz bir sosyal ağ olan Twitter’da hayata geçirilecek yarışmaya @garanti Twitter hesabını takip ederek, #ZamanSeninGücün hashtagi ile cevap verenler katılabilecektir.
• Yarışmaya katılım 22 Haziran saat 14.00 ile 23 Haziran saat 16.00 arasında mümkün olabilecektir. Kazananlar 24 Haziran’da Garanti Twitter hesabından duyurulacaktır.
• #ZamanSeninGücün hashtagi ile @garanti hesabını mention’layarak cevaplarını paylaşan kişiler arasından yapılacak jüri seçimi ile 3 kişiye Quantum Break oyunu hediye edilecektir.
• Jüri, Garanti Bankası tarafından oluşturulmuş kişilerden oluşmaktadır. Jüri; Zeynep Dinçer, Soner Yıldırım ve Ümmühan Başara isimlerinden oluşmaktadır.
• Kazananlarla Garanti Twitter hesabı üzerinden iletişime geçilerek gerekli kişisel bilgileri istenecektir. Kazananlar kişisel bilgilerini DM (direkt mesaj) yoluyla paylaşacaklardır. Kazananlar iletişim bilgilerini 27 Haziran Pazartesi günü 23:59’a kadar iletmelidir, aksi takdirde hediye hakkını kaybedecektir.
• Kazananlara, Quantum Break oyunu kargo ile iletilecektir. Kargodan kaynaklanan gecikmelerden Garanti Bankası sorumlu tutulamaz.
• Garanti Bankası bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
• Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan Garanti Bankası sorumlu tutulamaz.
• Ödüller nakde çevrilemez, para iadesi yapılamaz ve devredilemez.
• Bir kişi, en fazla 1 adet Quantum Break oyunu kazanabilir.
• Garanti Bankası çalışanları, iştirakleri çalışanları ile Garanti Bankası ile ilgili reklam ajansı çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi hediyeleri verilmez.
• Bu yarışmaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
• Bu kampanyanın Twitter ile bir ilgisi yoktur. Yaşanan aksaklıklardan Twitter sorumlu değildir.
• Garanti Bankası, yarışma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.