Gönderen Konu: Gnçtrkcll Sinema Kampanyası 30.06.2016  (Okunma sayısı 1511 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ofluheal

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • OfluHeal
Gnçtrkcll Sinema Kampanyası 30.06.2016
« : 16 Haziran 2016, 11:57:24 »
KAMPANYA KOŞULLARI
1.Kampanyadan tüm gnçtrkcll’liler yararlanabilir.
2.Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında Pazartesi ve Perşembe günleri 10:00 - 23:59 saatleri arasında başlayan tüm seanslarda geçerli olup, bayram tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestr tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir.
3.3D filmler anlaşmalı sinemalarda kampanya kapsamında, festival filmleri kampanya dışındadır. Salon girişlerinde temin edilecek 3D film gözlükleri kampanya kapsamında değildir.
4.Kampanya Mars VIP Salonlarında ve 4DX destekli salonlarda geçerli değildir.
5.Kampanyadan yararlanmak isteyen gnçtrkcll’lilerin faturalı hatlarının aktif olması; Hazır Kartlı gnçtrkcll’lilerin son 30 günde en az 20 TL yüklenmiş olması gerekmektedir.
6.Kampanyadan yararlanmak istiyorsan, şifren sadece gnçtrkcll mobil uygulamasında. Şifreni FIRSATLARIM bölümünden al, gelen kampanya şifresini gişe görevlisine söyle ve filmin tadını çıkar. gnçtrkcll uygulamasını Google Play veya IOS’tan indirebilirsin. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Akıllı telefon sahibi olmayan ve Windows phone kullanıcıları kampanyadan yararlanmak için SINEMA yaz 2278’e gönder şifren anında cebine gelsin. Gelen kampanya şifresini gişe görevlisine söyle ve hediye biletini kap!
7.Şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler 1 gün içinde geçerliliğini yitirir.
8.gnçtrkcll’liler kampanya günlerinde kampanyadan günde 1 defa, hafta içinde 2 defa yararlanabilir.
9.Kampanya 30.06.2016 tarihine kadar geçerlidir. Turkcell kampanya tarih ve şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 18:26:49 Gönderen: ofluheal »

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Ynt: Gnçtrkcll Sinema Kampanyası
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2016, 13:08:01 »
Bir alana bir bedavamı bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ofluheal

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • OfluHeal
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2016, 13:11:26 »
O konuda beninde pek bilgim yok sayfaya sorduğumda, beni kampanyanın sayfasına yönlendirdi.

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2016, 13:59:03 »
DETAYLAR
Yılların efsane gnçtrkcll sinema kampanyası ile gnçtrkcll'liye her Pazartesi ve Perşembe 1 sinema bileti aldığında 1 sinema bileti hediye!

gnçtrkcll mobil uygulamasına gir ve şifreni al, en güzel filmlerin tadını çıkar!
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum