Gönderen Konu: Tamamen Ücretsiz "Allah’tan Gelen Rüyaları Anlamak" Kitabı  (Okunma sayısı 2800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serraesin

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Tamamen Ücretsiz "Allah’tan Gelen Rüyaları Anlamak" Kitabı
« Yanıtla #10 : 26 Aralık 2009, 13:03:02 »
Forum'da aradım ama bu kitabın haberinin verildiğini görmedim, tekrar olduysa öncelikle onun için özür dilerim. Onun dışında web sitelerini çok dikkatli incelemedim, islamiyeti kötülüyorsa kesinlikle destek olmam. Kitap sevdiğim için burada yazmak istedim.

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 26 Aralık 2009, 13:09:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Forum'da aradım ama bu kitabın haberinin verildiğini görmedim, tekrar olduysa öncelikle onun için özür dilerim. Onun dışında web sitelerini çok dikkatli incelemedim, islamiyeti kötülüyorsa kesinlikle destek olmam. Kitap sevdiğim için burada yazmak istedim.
teşekkürler sizin hatanız değil zaten.. keşke her dine eşit mesafede yaklaşsalardı.. daha iyi olurdu o zaman

Çevrimdışı armutadam

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 26 Aralık 2009, 13:12:35 »
teşekkürler sizin hatanız değil zaten.. keşke her dine eşit mesafede yaklaşsalardı.. daha iyi olurdu o zaman

+1 aynen katılıyorum

Çevrimdışı nacriba

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 27 Aralık 2009, 13:49:00 »
siteyi inceledim arkadaşlar .site hiristiyanlık yaymak için yapılmış ,incili okudunuzmu falan yazıyo...dikkat edin...