Son bir soru:) iki kuponu da kullandıktan sonra mı formu doldurmak gerekiyor, iki tane fiş fotosu da eklenmeli mi?
evet formları dolduruyorsunuz vama fiş fotosu gloria jeans de yok, benim bildigim
telefonun ekranından kullanılan promosyonların ekran görüntüsünü koyuyorsunuz fiş yerine
fiş verildiyse fişin fotografını
nine westler vs. fişli tabii ki indirimleri kullandıgınız anlaşılsın
Şu gizli gizli sayesinde Gloria Jean'sın bütün kahvelerin tadına baktım

Nine West te geldi, bileklik aldım
evet nine west bana da gelmiş, ilk kez kullanacağım bakalım alacak birsey bulabilecekmiyim
Son bir soru:) iki kuponu da kullandıktan sonra mı formu doldurmak gerekiyor, iki tane fiş fotosu da eklenmeli mi?
ben kasa fişi yerine herhangi bişey yüklemiyorum sorun da çıkmadı şimdiye kadar.
Gloria Jean's coffee kodum uygulama üzerinde gözükmüyor. Ne yapmam gerekir. 2 gündür mesaj atıyorum ama cevap da gelmiyor
Gloria Jean's coffee kodum uygulama üzerinde gözükmüyor. Ne yapmam gerekir. 2 gündür mesaj atıyorum ama cevap da gelmiyor
uygulamayı telefondan tamamen kaldırıp yeniden yükleyin sorun yüksek ihtmalle çözülecektir
uygulamayı telefondan tamamen kaldırıp yeniden yükleyin sorun yüksek ihtmalle çözülecektir
Teşekkürederim ama malesef birşey değişmedi.