arkadaşlar konu ne çok uzamış ya

ben hotmail hesabın dedim forum şifrem demedim

biraz tırstım sizle paylaşmak istedim

:D ama doğru bişey söylemek gerekirse bende ekli olan yada bu adresi bilenler sadece bu forumdan bu tür işlerde kullanıyordum.ama çok korktum ya

:DD:D değiştirene kadar elim ayağıma dolaştı
eger o şekilde mailini değiştiysen sana orda sorar 72 günde tekrar mail atılsınmı şifre değişmek için belki ondan gelmiştir.
veya senin adresini bilen bir kişi onu yollayabilir. parolamı unuttum seceneğinden ''şifreyi değişmek için adresime posta yolla'' ile sana posta gelir. yani kuşkulancak bir durum yok.
eger o şekilde mailini değiştiysen sana orda sorar 72 günde tekrar mail atılsınmı şifre değişmek için belki ondan gelmiştir.
veya senin adresini bilen bir kişi onu yollayabilir. parolamı unuttum seceneğinden ''şifreyi değişmek için adresime posta yolla'' ile sana posta gelir. yani kuşkulancak bir durum yok.
sen onu bide bana sor

kuşkudan ziyade valla çok korktum çünkü tüm üyeliklerim bu adresteydi.bi kaç adres kullanmaya karar verdim
ben forumdayken zaman zaman virus koruma programı ekran koruyucu görünüyor geçersiz kullanıcı adı veya parola yazıyor yani birileri burda amaç edinmiş şifre kırmayı amacı ne derdi ne anlamıyorum bu konuda herkes dikkatli olsun..
benim mail adresimede mail sıfırlama ile ilgili ileti hergün geliyor birisi uğraşıyor ama çözemedim..