-Yarışma 26 Mayıs – 01 Haziran 2016(12.00) tarihleri arasında Tutum Lezizoğlu Facebook, Instagram ve Twitter sayfaları üzerinden eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
-Tutum Lezizoğlu sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenecek olan yarışmada takipçilerimiz yarışma kurallarını yerine getirerek yarışmaya katılmaya hak kazanırlar. Yarışmaya katılımın sağlanabilmesi için 3 ayrı sosyal medya hesabından birinde;
Facebook için Tutum Lezizoğlu sayfasının beğenilmesi ve yarışma postunun altına 3 kişinin etiketlenmesi,
Twitter için Tutum Lezizoğlu sayfasının takip edilmesi ve yarışma postunun repost yapılması,
Instagram için Tutum Lezizoğlu sayfasının takip edilmesi ve yarışma postunun altına 3 kişinin etiketlenmesi gerekmektedir.
-Yarışma sonunda yarışma kurallarını yerine getiren kişiler arasında yapılacak olan çekilişle Facebook, Instagram ve Twitter’dan 10’ar kişi olmak üzere toplamda 30 kişi Pidem’den çift kişilik yemek kazanacaktır.
-Katılımcılar tüm sosyal medya hesaplarından yarışmaya katılarak şanslarını artırabilirler. - Çift kişilik yemek; 2 pide, 2 içecek ve 1 salatadan oluşmaktadır.
- Yarışmanın kazananları 03 Haziran 2016 günü Tutum Lezizoğlu sosyal medya hesaplarından açıklanacaktır.
- Çift kişilik yemek kodları 20 Haziran gününe kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra kullanılacak olan kodlar geçersiz olacaktır.
-Yarışmaya Pidem çalışanları ve birinci derece yakınları katılamaz.
-Ödül kazanabilmek için katılımın sağlandığı Tutum Lezizoğlu sosyal medya hesabının beğenilmesi ya da takip edilmesi zorunludur.
- Katılımcıların 18 yaşını doldurmuş olmaları gereklidir. 18 yaşından küçük olanlar yarışmaya katılmış olsalar dahi ödül kazanmaları halinde, bu ödül kendilerine verilmez. -Kazanan takipçimiz hakkını başkasına devredemez.
-Kazanan yarışmacı iletişim bilgilerini direkt mesaj yolu ile tarafımıza eksiksiz ilettikten sonra kendisiyle ödülü hakkında iletişime geçilecektir. 07 Haziran 2016 tarihine kadar bilgilerini iletmeyen yarışmacılar, çift kişilik yemek kazanma şansını kaybedecektir.
-Katılımcılar sadece kendilerine ait iletişim bilgileriyle yarışmaya katılabilirler ve gönderdikleri iletişim bilgilerinin kendilerine ait olduğunu kabul ve taahhüt ederler.
- Bu kurallarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve yarışmayı durdurma yetkisi, Pidem’in inisiyatifindedir.