Gfk Kullanan Arkadaşlar Sizden bir ricam olacak..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Girdiğiniz HerHangi bir kategorinin Ekran görüntüsünü Alıp Buraya Ekleyebilirmi ?
Acaba Herkesin Puanına göremi Katelogtaki ürünlere Farklı puan koyuyorlar Anlamış degilim..
Bir Televizyon Alıyım diyorum puan Tam yaklaşıyor bir bakyorum Hoopp Puan Artmış.. Neyse biraz daha biriksin diyorum yaklaşıyor Hoopp biraz daha artmış..
Puanınız Ve her hangi bir kategorinin Ekran görüntüsü Buraya Eklermisiniz ?
Eklerken Ad ve soyad Kısmını Silmeyi Unutmayın sadece ürünlerin puanlarını görmek istiyorum..
Puanlar bende de aynı. Artış olayı yaklaşık 2 ay önce kataloglar yenilenince oldu. Çok uzun süre aynıydı geçenki güncellemede arttı.
Arkadaşlar bende üyeydim de uygulama arka planda çalışıyor diye silmiştim siz memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz puan toplama durum nasıl belki geri yüklerim açıkçası pek iyi yorumlara denk gelmedim
iyi akşamlar arkadaşlar bu siteyi bir kaç yerde gördüm fakat tam olarak ne olduğunu anlayamadım üye olan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim
Puan birikmiyor bekle babam bekle.
Puanım 3315. Ürün puanları aynı sizinkilerle. Ben hiç dokunmuyorum ihtiyaç oldu çay makinası aldım ilk kez. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Memnunuz.