Peki nereye gidiyoruz?
BARSELONA’YA!
Gezisitesi.com’un katkılarıyla gerçekleşecek Barselona turumuzun tarihleri 10-13 Aralık.
Doğru yanıtı veren 100. kişiyi seçeceğiz Barselona turu için.
Ve Barselona’nın altını üstüne getireceğiz beraber.
Hazır olunnnn!
* İşte Barselona turuna katılmak için yanıtlamanız gereken soru:
"Sorumuz kolay. Daha önce bu şehre gitmiş olanlar mutlaka bilecektir. Efenim,
Barselona'nın insan yoğunluğu açısından İstiklal Caddesi'ne benzetilen, sahile çok yakın meşhur bir caddesi vardır. Ortasındaki geniş kaldırımdan yürür insanlar, burada gösteri yapan sokak sanatçılarını filan izlerler. İşte o caddenin adını soruyorum. Nedir o caddenin adı nedir? Lütfen doğru yazın ismini ama, harf hatası kabul etmem!"*** MÜHİM NOT: Soruları yanıtlayanların şu iki noktaya da dikkat etmesi gerekiyor. Pasaportunuz var mı? Ya da süresi dolmuş filan olmasın? Bir bakın. Peki ya Schengen vizeniz? Eğer yoksa işiniz zor, hatırlatayım. Çünkü vize kişinin sorumluluğunda. Ve zamanımız dar. Eğer bittiyse, ben hemen yeniden alırım diyorsanız tamam. Kısacası o iş sizin sorumluluğunuzda... Hatırlatayım dedim.
DİKKATİNİZİ çekerim...
1. İzmirlilerin durmadan “Biz izmirliyiz, medeniyiz, şahane bir şehirde yaşıyoruz” şeklindeki abartılı övgülemelerinden ve İzmirliler’i hiç sevmeyenlerin de İzmirliler hakkındaki şu an buraya yazmayacağım kadar fena, terbiyesiz sözler sarfetmelerinden gına geldi.
2. Tepebaşı’ndaki 11.11 adlı kulüp açıldı, pir açıldı. Pazar-pazartesi hariç mekan her gün açık. Mekan içindeki esas kulüp ise sadece Cuma-cumartesileri. O meşhur dj arkasındaki odaya ancak o günler geçebilirsiniz yani...
3. Indigo’nun olduğu sokak coşmuş, her yere bir mekan açılmış. Hepsi de Indigo’nun sahibine aitmiş. Tek elden çıkma mekanları sevmem. Aynı ruhu taşır. Ama adam neyse ki akıllı davranıp her birinin işletmesini başka başka isimlere devretmiş. Bir tane pub var mesela, bir tane de caz mekanı. Ben en çok Indigo Pub’ı sevdim. Otto’yu çağrıştıyor biraz. Keşfedin derim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin