soru falan soruyorlar mı ben izlemedim de geçen hafta
yok yok sadece kutuyu seç diyo 26 tane kutu var 3 iflas 1 tanesinde ev-araba eğer o çıkarsa 2 zarftan birini seçiceksin ya ev ya araba, diğerlerinde de ordaki hediyeler var, hediye büyük yada küçük olabiliyo, metin şentürk size o kutuyu açmayalım diyo yerine koltuk takımı, yemek takımı, cep tel. vs.vs. verelim diyo sen olmaz dersen hediyeleri değiştirerek seni vazgeçirmeye çalışıyo ya onları alıyosun, yada kutuda ne çıkarsa..
Doktor yarışıyor

Onca şeyi almadi beğenmedi arkadaş bakalım ne alıcak sonunda...
Yani Takı seti ,buzdolabı , halı,halı yıkama makinesi, exper dizüstü... Biraz daha var sanırım.Beğenmediği bunlar izliyorum hala
Genç odasi istridye inci takımda varmış içinde ,ı zorda olsa beğendi

Ya daha ne versin adamlar...
Eve gelmiş bir hediye sakın kaptırma kediye diyerekten Metin Şentürk;
Kutusundaaaaan deri mont çıktı....
Kargoyu ödetirlerse görürüm ben onu
Çok şey verdi haa. M.alinin programları gibi kandırmaya çalışmıyolarmış ben öyle yapıyo sandım çıka çıka kutudan mont çıktı
aslında kutuya gitmemek lazım geçen hafta bisürü şey verdiler adam beğenmedi kutudan iflas çıktı, ben bile oh olsun dedim, gerçekten çok fazla şey veriyorlar, bende çok denedim ama çıkmadı bi türlü yarışmacıları noter huzurunda belirliyolar, hile olmaz sanırım sonuçta trt..
bugün annemin aklına uyup bende katıldım olan benim kontürlere oldu nebiçim iş cevap bile gelmedi böyle işlere pek girişmezdim ama nasıl olduysa kandık birdahamı asla bu ay zarar üstüne zarardayım şans yokkiiiiiiiiiii