Arkadaşlar ihtiyaç duyduğumuz her alanda yardım istemek için bu başlığı açmak istedim.
mesela telefon yardımı,pc tavsiyesi,yemek,yumurtadan düşen yavru kuş bakımı, pratik püf noktaları gibi vs...gibi hayatın ve hayatımızın her alanındaki konular hakkında yardım almak için bu başlığı kullanalım istedim.
başlığın konsepti birisi yazınca cevap vermek olsun.öyle kimse ihtiyaç duymadan bilgi birikim yapmayalım yani sayfaya.
aynı konuların defalarca başlığı açılması yerine herkes buraya yazsın.buradan devam etsin.
hatta bunu serbest kürsüden çıkarıp önemli başlaıklara sabitleme gibi birşey daha hayırlı olur.
@admin göreve lütfen
ilk yardımıda ben isteyeyim bari. windows 10 da twitterdan,facebook tan veya webten bir resimi direk masaüstüne nasıl indiriyoruz. yani klasöre dosyaya değil.direk pc nin ekranına.
mac osx sistemde direk mouse ile resimi alıp masaüstüne alıyordum.kulağından çekip masaüstüne bırakıyordum

windowsa alışmam zor gibi
ilk yardımıda ben isteyeyim bari. windows 10 da twitterdan,facebook tan veya webten bir resimi direk masaüstüne nasıl indiriyoruz. yani klasöre dosyaya değil.direk pc nin ekranına.
mac osx sistemde direk mouse ile resimi alıp masaüstüne alıyordum.kulağından çekip masaüstüne bırakıyordum
fotoğrafın üzerine sağ tıkla deyim resmi farklı kaydet diyin kaydedeceğiniz yeri seçiyorsunuz
fotoğrafın üzerine sağ tıkla deyim resmi farklı kaydet diyin kaydedeceğiniz yeri seçiyorsunuz
onu yapınca resimlerin üzerinde kırmızı renkte engel işareri çıkıyor
resmi yeni
onu yapınca resimlerin üzerinde kırmızı renkte engel işareri çıkıyor
çıkmaması lazım
olmazsa REsmi yeni sekmede aç diyin yeni açılan pencerede deneyin bir de aynı işlem,i
en son çareyi söylüyorum resmin fotoğrafını çekmek;
klavyenizde printscr prtsc prtscr hangisi yazıyorsa onu bulun numaratörün üstünde olur genellikle
resmi tam ekran açın
sonra o tuşa 1 kez basın
boş bir paint sayfası açın ve gene klavyenizde ctrl+v tuşuna aynı anda basarak paint sayfasına yapıştırın
kenarlarını kesin düzeltin ve resim sizin
öyle çok uzun hikaye resimi yapmak

ben trackpad i kullanmıyorum.usb üzerinden apple imac imdeki mosueyi, hp laptop a taktım.birincil düğmeyi sol yapınca resimi sağ tıklatmıyor.birincil düğmeyi sağ yaptım oldu resimi alma işlemi çıkıyor ama gene alamadım çünkü bu sefer uygulamalara sayfalara tıklatmadı
Windows 10 ses sorununu nasıl çözeceğim .internetten araştırdım bulamadım. sorun şu. sistemde sorun yok.ses gayet düzgün ama internette video izleyediğimde ses gelmiyor. internetten tv izlediğimde ses gelmiyor.bazılarında ise yok denecek kadar az geliyor