0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanal markette denedim indirim bunda düsüyorLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineğer sanal markette deneyip almadıysanız ürün markette düşmüyor bilginiz olsun almış kabul ediyor ürünü düşmüyor bir daha müşteri hizmetleri ile görüşmek zorunda kalıyorsunuzevet öyleymiis o yuzden %20 indirim düşen kartımla denedim diğerini riske atmayım dedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsanal markette denedim indirim bunda düsüyorLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineğer sanal markette deneyip almadıysanız ürün markette düşmüyor bilginiz olsun almış kabul ediyor ürünü düşmüyor bir daha müşteri hizmetleri ile görüşmek zorunda kalıyorsunuz
sanal markette denedim indirim bunda düsüyorLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hiç biri düşmedi.Vanish gold beyazda düşmedi.Düşüren var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHiç biri düşmedi.Vanish gold beyazda düşmedi.Düşüren var mı900 ml demi düşmedi? Sanalda düşüyor o ama .