Gönderen Konu: Nutella Kazandırıyor (30.06.2016)  (Okunma sayısı 48849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: Nutella Kazandırıyor (30.06.2016)
« Yanıtla #120 : 10 Mayıs 2016, 11:22:07 »
GS - BJK derbiyi kodla izledim, süper oldu. Lig bitmeden kalan 7 şifreyi de girsem mi kararsız kaldım. Malum 2 haftaya lig bitiyor.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #121 : 10 Mayıs 2016, 11:24:27 »
Millet abartmış durumda.Bu kampanya için 15 tane aldım şu ana kadar.Belki yine alırım ancak 400 500 rakamları gören çok kişi var.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #122 : 10 Mayıs 2016, 11:27:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Millet abartmış durumda.Bu kampanya için 15 tane aldım şu ana kadar.Belki yine alırım ancak 400 500 rakamları gören çok kişi var.

Adamlar maçlar için almış katılım yapmam artık.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #123 : 10 Mayıs 2016, 13:18:12 »
evet bjk çarşının forumunda çok bu yolla katılan oldu maç için. şifreyi girip kabul etmeyenlere yardımcı oldum  :D malum bilmiyorlar kampanyacı değiller.bazıları kodu girmiş net gidince maçı izleyememiş o kod geçersiz demiş. eğer hayal görmüyorsam ben bu toplu nutella kavanozlarını sanki 2015 sonlarına doğru gördüm gibi.sanki bu kampanya çok önceden başlamış gibi hayalmı görüyorum bilmiyorum  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 10 Mayıs 2016, 13:19:57 »
GS - BJK derbiyi kodla izledim, süper oldu. Lig bitmeden kalan 7 şifreyi de girsem mi kararsız kaldım. Malum 2 haftaya lig bitiyor.

bjk li değilsen bence girme.bjk liysen son 2 maçın keyfini çıkar vodafone areneda eğlenceyi gör  :D konya maçıda vodafone areneya alınabilir şampiyonluk garanti olunca.konyaspor başkanı teklif etmişti geçen haftalar.bjk de başvuru yapmış  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #125 : 10 Mayıs 2016, 14:29:13 »
Dostum aslında yol göstermiş olmayayım ama buna toptancılar çok katılacak dedim.
Zira kapağı aç, kartonu kaldır. Tak diye şifre elinde. Ürünün ambalajını bozmuyorsun. Haziran'dan sonra da git markette rafa geri koy. O nedenle malum ailelerden katılımlar uçacaktır. Verilen TV de 13 bin liralık TV, bul satış kanalını sat 10 bin liraya. Noteri, veraset intikal vergileri tutar 1500 TL, kalır 8500 TL net kar. Bereket versin.

Ben 1 yılda tüketeceğim ürünü aldım o kadar. Zaten o aileler katılımı coşturacak.
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 14:33:32 Gönderen: sakaryazede »

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #126 : 10 Mayıs 2016, 14:32:09 »

bjk li değilsen bence girme.bjk liysen son 2 maçın keyfini çıkar vodafone areneda eğlenceyi gör  :D konya maçıda vodafone areneya alınabilir şampiyonluk garanti olunca.konyaspor başkanı teklif etmişti geçen haftalar.bjk de başvuru yapmış  :D
BJK liyim ama internet bağlantı hızından görüntü kalitesini çok beğenmedim. Onu iyileştirmeye çalışayım. Söylediğin çok mantıklı öyle değerlendiririz.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #127 : 14 Mayıs 2016, 23:54:03 »
nutelle digitürkplay kodu ne zaman geliyor.ceptenmi atmakta fayda var nettenmi gireyim  :D  yarın sabah nutella alayım akşam osmanlıspor maçını seyredeyim diyorum.  :D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #128 : 15 Mayıs 2016, 04:46:03 »
nutelle digitürkplay kodu ne zaman geliyor.ceptenmi atmakta fayda var nettenmi gireyim  :D  yarın sabah nutella alayım akşam osmanlıspor maçını seyredeyim diyorum.  :D
Bana gelmedi, tanıtım şirketini aradım. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin buraya katıldığın cep telefonu ve nutella şifresini girdiğinde sana şifreyi verecek. Onu digiturk play den gireceksin. İpucu ben bunları IPAD, android yada TV den yapamadım. Bunun yerine PC den girip promosyon şifresi ile izlemek istediğim maç alımını digiturk play hesabıma tanımladım. Buradan girdikten sonra TV den de promosyon çıktı.

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #129 : 15 Mayıs 2016, 10:16:11 »
Fazla nutella kodu olan ozel den gonderirse son 2 hafta super lig maçlarını izlerim