0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün Migros marketten kampanyaya dahil 3 paket aldım,ilk paketten herhangi bir şifre çıkmadı.Boş çıkan oluyor mu?Ya da bu şifre paketin genellikle neresinde bulunuyor?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün Migros marketten kampanyaya dahil 3 paket aldım,ilk paketten herhangi bir şifre çıkmadı.Boş çıkan oluyor mu?Ya da bu şifre paketin genellikle neresinde bulunuyor?paketin iç yüzeyinde ortalarda, parlak yüzey olduğu için çok zor gözüküyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün Migros marketten kampanyaya dahil 3 paket aldım,ilk paketten herhangi bir şifre çıkmadı.Boş çıkan oluyor mu?Ya da bu şifre paketin genellikle neresinde bulunuyor?paketin iç yüzeyinde ortalarda, parlak yüzey olduğu için çok zor gözüküyorevet çok zor görünüyor haklısınız kırmızı ile basım yapılmasına rağmen.Siteden şifre gönderecektim ama olmuyor sanırım arızalı güvenlik kod kısmı"ERROR" yazıyor site yönetimine de bildirdim