Arkadaşlar evi hem süpüren hemde buharla temizleyen bir marka var mı?Ama ergonomik ve kullanışlı olmalı.Fiyat önemli değil.Hem süpür hem sil bıktım artık.
Fakirin Steam mop inanılmaz popülerdi bir zamanlar, bir deneme imkanım olsa ben de satın almayı çok istiyorum. Halıları, zeminleri buharla temizliyormuş...
Deneyen varsa tavsiye eder mi acaba
Fakirin Steam mop inanılmaz popülerdi bir zamanlar, bir deneme imkanım olsa ben de satın almayı çok istiyorum. Halıları, zeminleri buharla temizliyormuş...
Fakir değil ama beko steam mop var bende güzel temizliyor ama uğraştırıcı geldi bana . çocuklarım yerde sürünürken hijyenik olsun diye almıştım oyuncaklar,fayanslar,mutfak dolapları,yataklar,halıdada denemiştim insanın içi rahat ediyor tüm mikroplar ölüyor gibi geliyor buharla. fayans temizliğinde çok başarılı . Uğraşmayı sevenler için ideal bence .ilk başta üşenmiyor insanda sonradan üşendim biraz ben .
Fakir değil ama beko steam mop var bende güzel temizliyor ama uğraştırıcı geldi bana . çocuklarım yerde sürünürken hijyenik olsun diye almıştım oyuncaklar,fayanslar,mutfak dolapları,yataklar,halıdada denemiştim insanın içi rahat ediyor tüm mikroplar ölüyor gibi geliyor buharla. fayans temizliğinde çok başarılı . Uğraşmayı sevenler için ideal bence .ilk başta üşenmiyor insanda sonradan üşendim biraz ben .
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu sanırım...
temzliği iyi ise ben de düşünürüm ama evde 4 tane süpürge var, önce eşimi ikna etmem gerek
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bu sanırım...
temzliği iyi ise ben de düşünürüm ama evde 4 tane süpürge var, önce eşimi ikna etmem gerek 
evet canım bu. temizliğinde sorun yok güzel ama çabuk sıkılan uğraşmayı sevmeyen yapısı olanlar için gereksiz. ilk başta çok hevesle herşeyi temizliyor insan. küçük çocuğu olanlar için ideal o buhar tm mikropları öldürüyormuş gibi geliyor insana. ama yinede aman aman çok gerekli denilecek birşey değil sanki bana göre.
Bende komplike bir sistem olaun istiyorum.Cam silenleride varmış.Ama kullanımı kolay ve yer kaplamayan olsun.Kırby diye bir temizlik sistemi varmış hiç kullanan oldu mu?