0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi nerdne topluycaz bu altınları ben giriyorum siteye..Etrafda altın toplamak için birşey yok :S
Yeşil mesaj kutusuna arka arkaya tıklıyorsun hemen yanında para sallanacaktır, paraya tıklayıp kodu girince 2 puan hesabınıza geçecektir. Daha çok para toplamak için iki farklı tarayıcıda iki hesap açın tek tek tıklayın, aynı anda iki hesaba birden para toplamış olursunuz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinabi nerdne topluycaz bu altınları ben giriyorum siteye..Etrafda altın toplamak için birşey yok :SLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeşil mesaj kutusuna arka arkaya tıklıyorsun hemen yanında para sallanacaktır, paraya tıklayıp kodu girince 2 puan hesabınıza geçecektir. Daha çok para toplamak için iki farklı tarayıcıda iki hesap açın tek tek tıklayın, aynı anda iki hesaba birden para toplamış olursunuz.Alıntıda arkadaşım anlatmış
güvenlik kodunu okuyan programı bulursam yada yaparsam cok ii olacak ama uğraşıyorum daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüvenlik kodunu okuyan programı bulursam yada yaparsam cok ii olacak ama uğraşıyorum daha ne diyorsun sen ya birde övünme lütfen bu düşüncenle bari kendine sakla....biz emeğimizle çalışıp alalım senin burda yazdığına bak kırıldım valla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingüvenlik kodunu okuyan programı bulursam yada yaparsam cok ii olacak ama uğraşıyorum daha ne diyorsun sen ya birde övünme lütfen bu düşüncenle bari kendine sakla....biz emeğimizle çalışıp alalım senin burda yazdığına bak kırıldım valla kesinlikle haklısın arkadaşım ben sabahlıyorum altın toplamak için ama bileqimin hakkıyla alınca qerçekten kendimi huzurlu hissedebiliyorum
yaşasın mtvden şapka siparişi verdim, çok uğraştım ama değer şimdi sıra ikinci şapkada