0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bi hediye kazanmak için kafadan 15 gün uğraşmak lazım. keşke arada çoklu puanlar çıksa mesela 10 puan falan. dimi?
Miasla konuştum..Cevabı aşağıda yazılı..--o kampanya bir sene boyunca yapıldı, ilerde başka kampanyalar olabılır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bi hediye kazanmak için kafadan 15 gün uğraşmak lazım. keşke arada çoklu puanlar çıksa mesela 10 puan falan. dimi?5 Günde 1300 Puan Yaptıgımı Önceki Sayfalarda Söylemiştim Günde 4-5 Saatinizi Ayrırsanız Yaparsınız. Ama Üşengeçseniz Hediyede Yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMiasla konuştum..Cevabı aşağıda yazılı..--o kampanya bir sene boyunca yapıldı, ilerde başka kampanyalar olabılır nasıl yani bi daha olsun ne olcekbaşka kampanya derkenstar buksta olur yani farketmez tibecco falan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMiasla konuştum..Cevabı aşağıda yazılı..--o kampanya bir sene boyunca yapıldı, ilerde başka kampanyalar olabılır nasıl yani bi daha olsun ne olcekbaşka kampanya derkenstar buksta olur yani farketmez tibecco falan Ramazanda çok gusel kampanyalar yapacaklarmış..:-)