tek sana bakmıyor ki..tek başına asgari 200 kişiyle ilgileniyor..yaşayan bilir..hem ben çok zarif biri olduğunu düşünüyorum..bende senin gibi sanırdım ama yanılmışım..

harika biri o!..
Adam seçmiyor ki..Profesyonel bir bayan ve görevini hakkıyla yapıyor..Seviyeli bir insan ve cevapları da bazen seni tuhaf etse de..O da bir insan ve onun savunmasını yapmıyorum çünkü o kendini çok rahat ifade ediyor..sadece MTV Türkiye için her şey..Onca kişi üye ve gerçek hitlerini bu sayede yakaladırlar..Bonus olayına gelince çok doğru bir hareketti Christina beyonce ve sara albümlerini de aldım bu değişimle..artık eskisinden hızlı geliyor altınlar..:-))
haklısın üyelerini azarlayarak konuşan abuk subuk cümleler kuran türkçeyi bile düzgün kullanamayan birisi işini hakkıyla yapıyor demektir. Kendisinin umranda bile değil üyeleri. eğer o sitenin herşeyi o ise o olmazsa olmaz ise bu zamana kadar gördüğüm tüm site yönetimleri hiç bir halt bilmiyor demektir. Külahım olsaydı onu koyar öyle çıkardım sizde savunmanızı külahıma yapardınız ama malesef yok!!!
hepimize o kadar saygısız cevaplar verdiki savunulacak hiçbir yanı yok o yazışmalardan sonra sen tutup çok şekeeeeeer yazarsan hayırdır bi bağınızmı var sana bi ektrasımı var derim
hepimize o kadar saygısız cevaplar verdiki savunulacak hiçbir yanı yok o yazışmalardan sonra sen tutup çok şekeeeeeer yazarsan hayırdır bi bağınızmı var sana bi ektrasımı var derim
Ya bırak Allah aşkına hiç bişeyden haberi yok gelmiş burda bize Esra ablasını anlatıyor. Biz tabikide tanımıyoruz gidip hanfendiyle tanışacak halimde yok. Bizimle olan yazışmalarından bahsediyoruz gelmişsin çok seveni var diyosun banane varsa Alah artırsın daha mutlu etsin. Umarım herkese aynı saygısız cevapları vermeye devam etmez. çünkü sitesinin varlığı ona bu hakkı vermez
3 hafta oldu daha kahve kuponları yok acaba ne zaman göndermeyi düşünüyorlar
yeni soru var
Tarih’te 35 mm filme çekip perdeye yansıtan ilk sinema mucidi aşağıdakilerden hangisidir?