aslında bir olup uğraşsak.o tshirtler çok güzel
)
T-Shirt'lerde şapkalarda çok kaliteli..
Geçenlerde Tunalı Gloria Jean's ile bu konuyu görüştük.. Ne zamana kadar geçerli felan diye.. Firma yetkilisi arkadaş tam olmamakla birlikte yıl sonuna kadar geçerli olacağını söyledi.. 2009'a bırakmayın kuponlarınızı.. Garanti olsun..
ben şehri baazardaki gloria jeans calışanlarını çok seviyorum bedavaya içiyoruz diye kahveleri ayrı bir muamele yapmıyorlar ayrıca güler yüzlüler ekstra sos parası almıyorlar

ama prestige malldaki çalışanlar kahvenin üzerine dökülen sos için benden para istediler bende istemiyorum ddm istemiyorum gitmem birdaha oraya alla alla ya
ben şehri baazardaki gloria jeans calışanlarını çok seviyorum bedavaya içiyoruz diye kahveleri ayrı bir muamele yapmıyorlar ayrıca güler yüzlüler ekstra sos parası almıyorlar
ama prestige malldaki çalışanlar kahvenin üzerine dökülen sos için benden para istediler bende istemiyorum ddm istemiyorum gitmem birdaha oraya alla alla ya 
Normalde her ekstra ürün ücrete tabi.. Ama bazı yerdeki şubeler müşteri memnuniyeti adına 3'ü 5'i aramıyorlar.. Hepsini bir kefeye koyamayız.. İkiside doğru yapıyor.. Ama şu gerçek ki; bedava içiyorsunuz diye asla bir ima veya terbiyesizlik söz konusu değil.. Gloria Jean's bu konuda tecrübeli bir firma..
bilemeyecem doğru ama ben kişisel bakıyorum tabiki
bu kadar da olmaz 1 puan bunun sonu ne zaman gelir
bu kadar da olmaz 1 puan bunun sonu ne zaman gelir
100 olunca Kahve Kuponu Gelir..