Ben çok katıldım son iki yıldır hiçbirşey göndermediler artık katılmıyorum
Geçen Perşmebe günü arandım Everdayme'den, İpana anketine katılıp diş macunu kazanmışım adresimi teyit ettiler. Katılıp kazandığımı bile unutmuşum, geç te olsa gönderiyorlar kazananlara.
Geçen Perşmebe günü arandım Everdayme'den, İpana anketine katılıp diş macunu kazanmışım adresimi teyit ettiler. Katılıp kazandığımı bile unutmuşum, geç te olsa gönderiyorlar kazananlara.
Bir ara anneme katıldım,geçenlerde aramışlar,size diş macunu yollayacağız diye annem dolandırıcı bunlar diye korkmuş.Arayan bayan ikna etmiş,annem bana söyleyince firmanın adını söyledim,tamam dedi.
Evet doğrudur.
Hangi numaradan aradılar acaba bana ariel gelecekti. 28gün içinde kargolanacak yazıyordu. 5 ay geçti ne arayan oldu ne de ürün geldi.
İşte bunu demek istiyorum kim kazandı belli değil bir telefonla hopa kazandınız. Sonra 1 ay bekle gelsin....
Denedim biliyorum dan sonra bu pek cazip gelmiyor o donem yok yoktu hopp bi anda koca koli supriz hediyeler unutamam tabi daha buradan onun disinda everdayme olduktan sonra bi cöpünü görmedim
Denedim biliyorum dan sonra bu pek cazip gelmiyor o donem yok yoktu hopp bi anda koca koli supriz hediyeler unutamam tabi daha buradan onun disinda everdayme olduktan sonra bi cöpünü görmedim
aynen denedimbiliyorum hizmetleri yok maalesef.
everydayme bukoli nedir nasıl alınıyor alan varmı acaba ?
everydayme bukoli nedir nasıl alınıyor alan varmı acaba ?
Bukoli de oturduğunuz sokağın ismini girerek size en yakın Bukolinin anlaşması bulunan yerlerden birini seçiyorsunuz. İlk Ariel için seçtiğimde pek yakınlarımda yoktu teslimat yeri ve koli geldiğinde bir türlü verilen yeri bulamamıştım uğraşmadım ancak şimdi baya teslimat yerleri artmış. Bukoli teslimat yerini seçince kargonuzun hareketleri size email ve sms olarak geliyor. Bukoli noktasına ulaştığında ise yine aynı şekilde teslim alırken kullanacağınız şifre bilgisi geliyor. Biraz zahmetli bir yöntem sadece İstanbul için uygulanıyor.
Ben de Ariel'den son kampanya ürünlerini Bukoli noktasından aldım.
Adres belirtirken çevrenizde, mahallenizde en yakın Bukoli ile anlaşmalı yerler var. Size en yakın alabileceğiniz adres noktasını belirtiyorsunuz. Gönderinizi de geldiğinde bu belirtiğiniz adres noktasından alıyorsunuz.
Çok rahat ve hızlı. Belirttilen adrese gönderi yapıldığında da cep telefonunuza ve e-mail adresinize bildirim yapılıyor. Yani kolinin gelip gelmediğinden haber almama gibi bir durum sözkonusu değil. Çok sağlam işliyor.