0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pepsi ile ayrı lays ile ayrı ayrı mı gönderiyorlar. Yani ayrı ayrı mı katılmak lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpepsi ile ayrı lays ile ayrı ayrı mı gönderiyorlar. Yani ayrı ayrı mı katılmak lazımPazar günü ben Balıkesirde uğradım çekiliş kartları daha gelmemişti ama katalogta pepsi veya lays ilr tytz den girileceği yazıyordu. bence herhangi birinmden 2 adet alındığında tek kart veriliyor ve aynı yerden giriliyor. Bu yüzden hediye sadece 5 kişiye yani 2 farklı ödül ile 10 kişiye filan değil...
1 gecelik gezi gerçekten çok kısa. Bari 2 gece olsaydı.
Sacma sacma is yapiyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSacma sacma is yapiyorlarValla Kipa'nın websitelerindeki yere mail attım, tenezzül edip de 3 gündür dönüş yapmadılar.Dönüş hızı olarak önce Carrefour'un elini sonra da Migros'un elini öpmek lazımmış. Elbette Kipa mağazalarını kapatır. Böyle müşteri hizmetleri mi olur ? 03 Mart'ta kampanya bitiyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSacma sacma is yapiyorlarValla Kipa'nın websitelerindeki yere mail attım, tenezzül edip de 3 gündür dönüş yapmadılar.Dönüş hızı olarak önce Carrefour'un elini sonra da Migros'un elini öpmek lazımmış. Elbette Kipa mağazalarını kapatır. Böyle müşteri hizmetleri mi olur ? 03 Mart'ta kampanya bitiyor.bana bugüne kadar hiç dönmedi kipa. geç de olsa dönerlerse tebrik ederim o bile başarı sayılır onlar için.